Sunday, September 16, 2012

Meidenweek end

Totale overgave , Marinke in zoete dromen.


Reen is nog een week langer gebleven op speciaal verzoek van Sarah.Dit week end kwam ze logeren  , samen met Marinke.
We hadden ons er allebei op verheugd en leuke plannetjes gesmeed.
We zijn met de meiden naar Sprookjeshof geweest en dat was dolle pret.De Sprookjeshof is nu uitgebreid met een soortement Balloris , maar met zoveel te spelen ,daar kan je wel een dag je vermaken.
Marinke en Sarah kozen allereerst voor de grote glijbaan.Die is net zo breed als onze huiskamer en vreselijk hoog.En dat rende maar de steile trappen op ,een kleed achter zich aanslepend. daar word je al moe van als je er naar kijkt.
De sprookjeshof op zich had zoveel attrakties voor de dametjes ,die kwamen gewoon niet uitgespeeld.
Moter racen , bootje varen schommelen ,springen , glijden ,sprookjes bekijken en beluisteren , het was een feest voor hen.
Gelukkig dat we allebei op een kind konden passen ,want de dames zijn ondernemend hoor!
Rénnen ,achter de geiten aan ,wij hiér duwen en dáár vasthouden en dan weer opvangen ,dat was wat je noemt een pittig middagje.
Het in slaap komen had nogal wat voeten in de aarde , Marinke is niet moe te krijgen en Sarah zag er ook geen been in om lekker wakker te blijven en pret te maken.
Om half elf sliepen ze pas.Geen wonder hoor ,na zo een opwindende dag!
Vanmorgen hebben we het feit gevierd ,dat Marinke was blijven slapen.Logeren is voor haar  nog een beetje eng.We hebben haar op een stoel gezet en voor haar gezongen en haar toen drie keer de l;ucht in getild!Sarah  natuurlijk ook.Zo ,nu even de foto's erbnij zoeken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.