Friday, January 13, 2012

Tenerife!!!

We liepen gisteren te wandelen in de storm en de regen .Ons verplichtte rondje voor de noodzakelijke beweging."Zaten we maar ergens in een warm land" ,dacht ik bij mezelf en bleef daar een poosje over fantaseren .Eerst in mezelf en toen met Bob.
Die voelde er wel wat voor en thuis gekomen ben ik achter de telefoon gekropen en heb de kennis van Laura gebeld.Die heeft sinds een dik jaar nu een eigen reisbureau.De vorige reis naar Moskou was dik in orde en ik denk dat dit ook wel weer fijn wordt.
Die heeft stad en land bewogen om het op zo een korte termijn voor elkaar te krijgen en het is hem gelukt!
Dus lieve mensen vertrekken Bob en ik op dinsdag a.s. en 14 februari komen we weer terug.Hopenlijk met een lekker kleurtje en vol verhalen.
Rest ons nog even de koffer te pakken en de papieren bij elkaar te zoeken en we hebben er allebei veel zin in.
Dus dit keer geen lange auto reis naar Portugal ,maar weer heerlijk vliegen (zijn we allebei gek op!) naar Tenerife.Ik neem de laptop mee, want we kunnen daar internetten. Alleen nog even zien hoe we naar Amsterdam reizen.
Met de auto of met de trein! Dit gaan we dit weekend even overleggen.
We komen aan het strand te zitten en het bungalowpark beschikt over een zoutwater zwembad en er zijn restaurantje voor de snelle hap.
Verder willen we en beetje zelf klungelen met het eten koken.
Er zijn vast wel kleine marktjes en misschien winkels en veel eten willen we toch niet.
Er is ook duikgelegenheid ,dus ik neem mijn brevet mee en natiuurlijk mijn snorkel en bril.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.