Friday, February 03, 2012

vandaag

Beetje koud,maar daar laten we ons niet door afschrikken.
Vandaag hebben we meegedaan met een grote groep mensen .Ongeveer dertig! Een Duitse meneer geeft gymnastiek les en gooit er dan wat Spaanse woorden doorheen.
Een paar woorden blijven hangen Adelant adras cambio en het is hardstikke gezellig.De Duitser kan tot 12 tellen en dan maakt hij er gewoon een geintje van en begint na twaalf weer bij vijf en dan lachen de Spanjaarden zich een kriek.Vandaag heb ik met een inwoonster van De C.E. gepraat en dat was zeer vermakelijk.Ze vertelde dat de helft van de vrouwen op het eiland Maria heten en Juan(Bij ons Jan) die zijn er ook zat.Ze keek een beetje sip en bekende toen dat haar man helaas ook zo heette.Zo ,Bob is beneden gekomen ,het gaat formidabel met hem en dan beginnen we weer aan een flinke mars. Voor zwemmen was het echt te koud.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.