Thursday, April 01, 2010

Hard werken doen we soms!!!

Vandaag was het zulk mooi weer , dus hebben we de stoute schoenen aangetrokken en hebben we de voortent afgebroken .Best veel werk ,vooral als je alles schoon wil hebben voordat het wordt opgeborgen. Het zit nu fijn opgeborgen op ze'n plaats en de laatste dagen moeten we het maar zonder voortent doen. Beetje ongezellig , dat wel.
Rieny liet ons het werk even onderbreken voor een drankje en vanavond kregen we heerlijk te eten. Harrie had goulash gemaakt en Rieny rijst en doperwtjes. Nou ,dat gaat er wel in na een dagje stevig werken.En dan nog een heerlijk toetje . Natuurlijk komen dan de gekke verhalen ook op tafel. Of ik tegen gruwelijke verhalen kon? ,vroeg Jan , de broer van Harrie.
Natuurlijk kan ik daar tegen.!!!
Dat moeten jullie ook maar kunnen , dus hier komt er een.:
Er drijft een lijk in de Seine en twee clochards trekken het op de kant ,snijden het open ,vouwen hun krant open en legen daar de maaginhoud op . Ze delen het netjes in twee porties en de een eet gauw zijn portie op. :"moet jij niet ?"vraagt hij zijn vriend. : "ach nee" ,zegt de ander. De ene bedenkt zich niet en eet gauw ook de andere portie op. Maar dat was net iets te veel en hij spuugt het weer uit.Daar stort nummer twee zich met graagte op en als hij de verbaasde snuit van zijn vriend ziet zegt hij :"Tja ,ik hou niet van koud eten!
De volgende vond ik ook leuk.
Zegt een jongeman tegen zijn moeder :"Je hebt me toch geleerd ,dat we uit stof ontstaan en tot stof zullen wederkeren?" "Hoezo Pietje?"Ja moeder , onder mijn bed ligt er een te komen of gaat er eentje weg!
Hebben ze jullie nog te pakken gehad met 1 april?
Ik denk dat dit voorlopig mijn laatste blog notitie is want morgen loopt mij abonnement voor internet af. Dit is echt geen 1 april grap.Maar jullie hebben mijn telefoonnummer en in mijn blog staat wanneer we bij Reen zijn. Tot het volgende blog!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.