Monday, May 02, 2011

Kippenhok!

En dat is niets te veel gezegd. Er wordt hier wat afgekakeld ! En gelachen en gestoeid!
En...... er wordt gewerkt.
Suzy en Camilla zijn zeer creatief bezig . Al hun kunstwerken worden tentoon gesteld.
Camilla is in een knip rage en Suzy beschildert en beplakt de stenen uit Spanje.
Ilse zit .zoals gewoonlijk,, achter de computer en vind iederer keer weer hele zotte filmpjes en dan wordt zó om gelachen . ik hoor ze beneden!
Daan en Gerben zijn er ook weer en de club is weer compleet . Helaas zijn de buurmeisjes op vakantie ,die horen er eigenlijk ook bij. Ilse en Tracy slapen in de caravan en die duwen we om een uur of elf naar hun eigen hok!.Suzy en Nathalie hebben tot woensdag de voorkamer in bezit genomen.
Daar heb ik om half twaalf de televisie uitgedaan.zéér tot ongenoegen van de dametjes (dat wel natuurlijk!!) maar na vijf minuten sliepen ze al.
Helemaal bekaf gespeeld en gekletst.
En tussen al dat lawaai door hoor ik het hoge stemmetje van Camilla , die zich helemaal thuis voelt tussen al die lange lijzen. Niet te bang om haar mening te verkondigen en schateren van het lachen als ze een gek muziekje voor haar op zetten.
dan hoor ik allemaal kreten:"
Vet gaaf . Te wauw! Cool en soms zingt het hele koor met een liedje mee.
Vanmorgen hoorde ik Camilla in haar bedje zingen :"I love you tomorrow"
met een hoog stemmetje en een grappig trillertje er in.
Ze kwam met de hele berenzooi bij ons in bed en dan spelen we ons ouwe spelletje.
Ineens kunnen die dieren allemaal praten en die kleine pork maakt ook nog verschillende geluiden. Na tien minuten is het spel afgelopen dan ligt er nóg een in bed .
Ja ,die moet het dan ook even ontgelden Opie de Popie! is dan aan de beurt . Kriebel de kriebel en de eekhoorn grijpt hem pardoes bij de neus!
Kortom ik ben weer heerlijk aan het oma spelen en we hebben het naar onze zin.
Morgen vroeg even vervelend voor Bob ,,,,het hapje!
Na elf uur zijn we weer thuis!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.