Monday, November 15, 2010

Kleine tegenvaller.

De laatste tijd had Bob wat kleine problemen met het afwateren.Geen pijn of zo ,maar soms ineens hevige nood en een sluitspier die dan niet goed werkt.
We besloten toch maar de huisarts te vragen en na onderzoek van urine leek het hem toch beter maar op de uitslag van het lab te wachten.
Ze vonden nml. een partikeltjes bloed in de urine.
Mocht het een ordinaire blaasontsteking zijn , dan mogen we woensdag vertrekken.
Komt er wat anders uit ,dan moet hij naar een uroloog.dus .....even spannend.
Maar hij voelt zich verder prima ,slaapt goed ,eet goed en heeft zelf veel zin om er op uit te trekken .
Gister probeerde hij de televisie uit , we hadden een leiding laten aanbrengen in onze "nieuwe"caravan.Maar ....geen beeld. Vandaag hebben we iemand laten komen uit onze buurt en die ontdekte ,dat een monteur de schroeven zo sterk had aangedraaid ,dat de boel beschadigd was.Dus ,dat hadden we onderweg nooit kunnen oplossen. Nu doet hij het weer . Een tijd geen televisie vind ik, geen ramp , maar als je drie maanden weg bent wil je wel iets Hollands horen zo af en toe.
Alles is gepakt ,de buurman kwam al vragen of hij moest helpen met de caravan van het erf af te halen.Wie weet ,woensdag. En is het anders , zo af en toe eens door de medische molen is niet verkeerd . Dat kost tijd ,maar we hebben een fijn huis en laat het dan maar een beetje langer duren.
Morgen om elf uur krijgen we de uitslag.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.