Monday, April 16, 2007

Assilah 2

Reen,we bellen je zo gauw we naar boven rijden,dat is beloofd.
Con,we gaan kijken naar zo een ding,we hebben er massa's gezien in de grote steden,maar nu zitten we op het platte land.Misschien nog in Tanger.We gaan toch even sleuren met die hut van jou he?,als je het een keer weet,wil je niet meer zonder.We gaan maar weer op de ouwe camping staan waar we altijd staan,de camping van Anneke is ons te lastig.We bellen je wel als we er zijn,volgens mij komen we om negen uur in de ochtend in Sete aan.We rijden dan op ons dooie gemakkie terug naar de camping.Dit is ons laatste bericht uit het heerlijke Marokko,tot ziens in Europa.
sÁvonds na zeven uur zijn we bijna altijd telefonisch bereikbaar op ons marokkaans nummer.Er is een tijdsverschil van twee uren met Nederland.Het is hier twee uur vroeger.We treffen het nog steeds met het mooie weer,er was maar een beetje regen nu en dan.Jullie hebben inmiddels hoog zomer he?De jarige van deze maand bellen we wel in Frankrijk.groeten van Bob en mij en tot ziens.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.