Tuesday, November 11, 2008

Dinsdag:

Even een uurtje bij Reen geweest.Ze was al weer uit bed en na een halfuurtje kwam haar eten enBob heeft nog een vorkje (vlees) meegeprikt Vandaag kreeg ze zuurkool met appeltjes,varkensvlees en puree en een lekkere saus eroverheen.Soep vooraf(leek een beetje op afwaswater),maar Reen vond het lekker.Caramel pudding met hagelslag als decoratie.
Reen was goed te pas,gisteravond kreeg ze toch weer zo een aanval en gewend als ze is om eerst zelf wat te doen had ze gespraid voordat ze op de bel drukte en ze weet nou,dat je beter kan laten zien wat je hebt.Dat is zo een klein flesje,waarmee je snel de een vaatverwijding kan oproepen.
Vanmiddag gaan we tegen vieren naar haar toe en we nemen de kaarten mee,je kan ook klaverjassen met ze'n drieen.Dat is een gezellige afleiding voor haar.
Naast Reen lag een mevrouw uit Bruchsal,daar is ze destijds met Gerd begonnen.Ze praatte dialect en ik kan dat goed verstaan.Leuk om te horen.
Reen zag er vandaag beter uitgerust uit.Aan belangstelling heeft ze niets te klagen,heel veel mensen bellen,maar ook het hele trappenhuis leeft met haar mee.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.