Monday, November 20, 2006

Avontuur

Bob en ik zijn even op stap geweest om de feestlokaties te vinden en te bekijken.Even kijken hoever het rijden is.Voor de deelnemers,die dit toevallig lezen,de weg erheen is simpel.
Rij naar Emmen,neem afslag Noord en rijd netzolangrechtuit,totdat je een MC Donald ziet.Sla daar links af,rij weer recht uit,na vijf honderd meter rij je er zo tegen aan.
Voor degene die niet willen racen of lasergamen,er is daar boven een restaurant,waar je achter glas alles kan zien,het hele race gebeuren..Als je niet wil gamen,mag je toch wel even naar binnen om te ervaren wat het is.Intussen kan ja daar een drankje drinken en alvast lekker met iedereen kennis maken.
Op de afslag naar Emmen Noord kom je de afslag Kleindijk al tegen.Als je die neemt,kom je op een rotonde,niet afslaan,maar recht doorrijden,dan zie je het restaurant aan je linkerhand.We hebben en eigen zaaltje,met toegang naar het buffet.Het zag er allemaal heerlijk uit.
Op de terugweg besloten we nog even om een wandeling te maken in de buurt van Odoorn.
Het was al een beetje laat,maar geen gezeur,stevig de pas er in,route rode paaltjes.
Niet moeilijk hoor en prachtige herfstkleuren te zien.Ik had mijn stokken bij me en zo tegen kwart voor vijf liepen we nogsteeds op een heel lang pad,geen sterveling meer te zien,ook geen rode paaltjes meer.Nou ja,niet zeuren,gewoon doorlopen....................................
gelukkig kwamen we mensen tegen waar we al eens even mee hadden gebabbeld.
Ja,we moesten bekennen,we waren de weg kwijt en het begon al flink te schemeren.
Volg het fietspad maar,dan kom je vanzelf bij de parkeerplaats.
Het was wel weer drie kilometer,maar we liepen in een stevig tempo en om kwart over vijf zagen we de auto.Toen was het inmiddels al pikkedonker.
We hadden geen lantaarntje,geen telefoontje,niks mee,alleen een paar zuurtjes.
Toen we s ávonds in bed lagen,lekker warm en gezellig hebben we nog even na liggen griezelen en een advertenties bedacht.,in de trant van :"Oud echtpaar dood in de bossen gevonden,Van moeheid en kou omgekomen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Dat doen we dus zo nooit meer..We gaan de route nog een keer lopen,maar dan overdag en telefoontje in de zak!Kijken waar we de afslag hebben gemist.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.