Wednesday, June 25, 2008

Sarah

Zo heet die kleine meid en net als al die andere kleine pukken is deze ook aan biddelijk.Ze heeft prachtige goudblonde krulletjes,een ontwapenende glimlach en nestelt zich heerlijk op je schoot,als het haar zo uitkomt.
haar kleine handjes graaien naar alles wat in haar buurt ligt.
Maar net als Marinke en Camilla vind ze het zalig als grote mensen met haar spelen.gewoon buiten,lekker springen en hardlopen achter oma aan.dan schatert ze het uit.
Ze is gek op opa,die schenkt ze heel byzondere aandacht,ook zo leuk om te zien.
Bob en ik vinden haar iets weg hebben van Shirley Temple.We hebben haar trouwens nog niet horen zingen.
Net als alle meisjes van die leeftijd is ze ook gek op Nijntje.
Camilla had haar Nijntje computer hier vergeten en daar heeft ze zo fijn mee gespeeld en ze kwam ons iedere keer weer vertellen,dat dit Nijntje was.
Ze begint ook met praten.
Camilla praat je de oren van je hoofd,Marinke ook,iets minder verstaanbaar en Sarah houd het nog bij woordjes.
Ze snapt des te meer,dat kan je zien.
Van alle drie is Sarah de beste eetster..Bij elke hap hoor je nummenummenum en ze lust alles!
Wat Marinke niet lust verdwijn al gauw naar de grond,maar ze heeft twee (honden)stofzuigers naast haar stoel,dus daar lig nooit veel.
Onze logee Gijs doet dat ook.Zo gauw we maar een kruimel morsen,zoekt hij dat op.Hij lijkt wel uitgehongerd!Wij hebben echt genoten van de vaderdag visite.Wat een luxe,drie dochters en twee kleindochters .Bere gezellig.
Jammer dat ze allemaal zo ver weg wonen.
We gaan er weer een paar dagen op uit.Naar Oostvoorne,Jalmar zijn verjaardag vieren en dan naar Sarah haar pappa,want die viert zaterdag zijn verjaardag.Gijs gaat voor een paar dagen naar Linda.
Gisteren ben ik nog even lekker van de trap af gesmakt.Gijs was naar boven gegaan en kan dan heel moeilijk naar beneden komen.Dus hield ik hem tegen,stapje voor stapje en ineens valt hij toch bijna dwars en ik verlies mijn evenwicht en lig voor pampus op de grond.Bob roepen hielp niet,dus ben ik eerst maar rustig blijven liggen en heb heel langzaam geprobeerd of alles het nog deed.Ik viel vooral op mijn achterwerk en daar heb ik kennelijk nog enige bescherming.!Gisteren was ik de verdere dag heel stijf en deed alles mij zeer,vandaag gaat het weer redelijk goed.Tja,geen trapleuning he?.
Gijs mag niet meer naar boven,dat is duidelijk.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.