Monday, January 21, 2008

Valencia

Foto's kan ik niet meer maken,domme pech,ik had mijn toestelletje in mijn handtas gedaan,om onderweg te fotograveren.Maar die is meegepikt.oervervelend.
Wat ik nog veel erger vindt is ,dat die dief ook mijn hele dierbare fotootjes heeft meegepikt,waar ik altijd weer naar keek als ik eens in een sombere bui was.En mijn duikbrevet uit Australie,die had ik ook altijd bij me.dat was zo een heerlijke tijd.Van zulke kleine dingen kikker ik echt op,vooral als ik het even niet zie zitten.Ik had van Els ook twee hele mooie pasfoto's gekregen,die liet ik aan iedereen zien.Ilse met prachtig lang haar en Nathalie ook op haar best.beiden ook foetsie Wie weet heeft Els ze nog dubbel??
Vandaag zijn we naar het Nederlandse consulaat in Valencia geweest.Daar kreeg ik een tijdelijk nieuw paspoort en met dat paspoort nummer kon ik weer naar Nederland bellen om geld.Dat had heel wat voeten in de aarde.Ze wilden mij geen geld geven,omdat het nummer niet klopte.Ik heb die mevrouw wel viert keer gebeld en ze werd er een beetje nijdig over.Maar ineens belde ze mij,met heel veel excuses,want ze had het nummer toch niet goed doorgegeven.Daar hebben we een uur voor in het postkantoor doorgebracht.Die kerels werden ook flauw van ons en Bob wilde al weglopen.
Maar ik ben blij dat hij naar mij luisterde,want nu hebben we weer voldoende geld om het even uit te zingen.Die postkerels waren ook blij voor ons.
Zonder geld en papieren ben je in dit land machteloos.En als je dan naar Nederland belt vanwege je verloren creditcard,dan vragen ze je om de eerste vier cijfers er van in te tikken.Dat kon ik dus niet.
Ik kon ook wel een nieuw paspoort krijgen,maar dat kostte 48 Euro.Hoe betaal je dat als al je geld gestolen is??
Maar onze Alphense buren brachten redding,die leenden ons vlot 100 euro en ze betaalden ook maar vast een tank diesel.Daar hebben we vanavond een gezellige borrel mee gedronken en lekker zitten lachen.
Morgen gaan we nog wat zaken regelen en als dat allemaal lukt gaan we alsnog naar Santa Pola.Gisteren konden we bijna niet slapen,dat halen we vannacht wel in.
Chris,Linda en Reen,jullie krijgen gelijk,hier schijnt de zon,in Nederland regent het en wellicht kunnen we de papierhandel toch van hieruit regelen.We gaan er voor.
Bob blijft de kalmte zelve,zegt wel dat ie flink de pest in heeft,maar de lolletje rollen er zo achter aan,dat is echt geweldig.
Zo,jullie zijn weer op de hoogte,dag allemaal
Ons lesje,behalve op dieven letten:Alles opschrijven,nummers van creditkaarten,paspoorten,rijbewijzen,overal duplicaten van maken en........ appart opbergen.Ook geld verdelen,zodat je er altijd op kan terug vallen.de hele camping doet dit nu ook,ze zijn er allemaal van geschrokken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.