Tuesday, April 19, 2011

Poetsen -poetsen!

Het is zomer en daar genieten we van!
We moeten natuurlijk ook een beetje werk verrichten ,maar dat vinden we beiden leuk . Vandaag hebben we (eindelijk Harrie!) de caravan van buiten schoon gemaakt.
Ladder ertegen aan en Connie het dak op . Naar mate ik ouder wordt vind ik dit griezelige capriolen , maar het moet gewoon!
Nu staat ie weer te glimmen op ons binnenplaatsje . Ik heb em helemaal gesopt en Bob heeft met schoon water alles nagespoeld.
Daar waren we toch een paar uurtjes mee zoet , maar het was zo lekker buiten , zodat we tegelijkertijd er van konden genieten.
Morgen moeten we naar Groningen , voor een echo van Bob zijn hart.
Meestal gaat dat redelijk op tijd en staan we met een klein uurtje weer buiten.
Dan willen we naar een tuincentrum om wat planten te kopen voor de hanging baskets.
Die schommelen nu nog zielig leeg aan hun kettinkjes.
De voortuin is nu helemaal kaal , op één stronk na. Deze week gaat Hendrik me helpen , want dan komt er gras in. Dat egaliseren is een ware kunst en die heeft hij goed onder de knie . Een heleboel struiken staan nu bij diverse buren in de tuin en groeien daar vrolijk verder.
We zijn een beetje bekomen van de ergste schrik van de uitslag van de onderzoeken van Bob . Alhoewel de berichten toch niet al te vrolijk waren.
We hebben besloten gewoon verder te leven ,alles te doen waar we zin in hebben zolang het gaat.
Na de MRI scan moet hij gelijk door naar de uroloog en die neemt dan een biopsie uit de prostaat en zal dat op sturen . Ongeveer een week daarna horen we dan hoe het verder gaat . In ieder gevaL niet opereren , dat doen ze niet meer van wege zijn leeftijd.
De mei vakantie komt in zicht en voor ons heet het dan de "meiden " vakantie. Dit keer komen er vijf! Als Sarah en Marinke iets groter zijn , dan worden het er vast zeven!
Dat is iets om naar uit te kijken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.