Tuesday, January 18, 2011

Kleine ongelukjes

We zijn nu ruim een maand hier en laat ik jullie eens vertellen van al de kleine pechjes onderweg, In Benicasum kreeg Bob zin in yoghurt ,dus hebben we een grote beker gekocht . Ik liet em geopend op de grond vallen en ik kan jullie vertellen wat een kliederzooi dat gaf . Onze vloerbedekking was net een week oud!
Af en toe poets ik nog eens op de giga vlek en ik moet zeggen , het ziet er al beter uit.Ik heb er nu een klein kleedje op liggen.

We wilden graag een vriendin in de buurt van Alicante (La Marina) bezoeken en dus zochten we een camping in de buurt. Op de laatste rotonde 100 meter voor de camping botst de caravan tegen een hek . De schade is niet gering . Het was donker en we waren moe , het was al laat en het was daar op die rotonde heel donker.
Nu blijkt , dat we het luik niet meer kunnen open maken , dus moet nu altijd het bed omhoog als we iets daar onder vandaan willen hebben , heel lastig!

Gister was ik aan het koken op een electrisch pitje . Ik vroeg aan Bob om een onderzettertje zodat ik nog wat anders kon koken . Bob gaf me een plastic plankje en ik zette de pan er op . Toen ik met de eerste pan weer verder wilde koken bleef het plankje aan de pan kleven en dat zag ik net een seconde te laat.
Dat heeft heel wat moeite en energie van Harrie en Bob gekost . om dat plastic er weer af te poetsen . Het plaatje is gelukkig weer schoon.

Die zelfde dag bleef ik met mijn voet achter een snoer hangen en viel de waterketel met inhoud op de grond.
Grond is nu weer droog.

Een van ons is blijven haken achter de douchekraan . Liters water gingen verloren en het kleedje was drijfnat! Dus kleedje aan de lijn en ik dweilen!

Internet viel twee dagen uit en dat vindt niemand fijn op de camping.

Maar , hoera ,we leven nog en we hebben het geweldig naar onze zin.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.