Monday, January 26, 2009


Op die stormdag was het zeewater donkergroen van kleur . Jammer genoeg is die kleur niet te vangen met de camera , maar ik heb toch een poging gedaan.
Normaal is de kleur indigo (Azur) blauw


Hier staan we dus,vlak aan het pad op een dubbele plaats en vlak tegenover het toiletgebouw. Als we om een uur of acht onder de douche staan , hebben we heerlijk warm water . Als we lui zijn en om half negen pas gaan , dan is het water lauw .

Robert had hier een mutsje gekocht en die heeft hij voor mij achter gelaten . Dat was fijn , want daar kon ik mijn haar onder stoppen en dan nog een zonnebril op , wie doet je wat?

Storm


Het heeft hier nu twee dagen heftig gewaaid . We hebben toch onze jassen aan gedaan en zijn tegen de wind in gaan lopen . Vandaag was het iets milder , maar toch nog stevig . Het is een wonder dat onze voortent nog steeds staat . Die is volgens mij een beetje gammel bevestigd , maar er gebeurd gelukkig niets . Ik zoek even een paar foto's erbij . Die palmbomen lijken net op meisjes met lange haren . Het is net of ze vragen of we ze even in de nek willen kriebelen , hun haren hangen allemaal dezelfde kant uit en ze buigen zich een beetje voorover.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.