Sunday, May 11, 2008

meidenweek.

Vier miesjes hebben hier eventjes gewoont en hadden echt bezit genomen van ons huis.
Bob en ik begrijpen niet wat ze er aan vinden,maar ze zijn hier graag.
De meeste tijd laten we ze gewoon met rust,spelen ze boven of buiten of in het zwembad.Wij zorgen voor het dagritme.redelijk op tijd Ontbijten,koffiedrinken,lunchen,kleine verfrissing op de middag,om zes uur avondeten en om acht uur thee drinken met ze.n allen.De buurmeisjes sluiten zich geruisloos aan.Die moeten daar na naar huis en de meiden gaan weer naar boven.
Tracy knutselt graag,Suzy Ilse en Nathalie computeren om het leven en een enkele keer kijken ze t.v.
Ze liggen uren in het zwembad,hun twee euro zijn iedere keer op(aan ijs) en ze eten s ávonds goed hoor,echt honger van alle aktiviteiten.
Zaterdag moesten Ilse en Nathalie even een paar uren naar huis voor een bruiloft.Wij zijn met Tracy de stad in geweest,fikse einden gelopen..We parkeren de auto bij Ikea en lopen dan dat rot end naar de stad.Maar dan zitten we niet met parkeertijden.
Er was toevallig kermis in de stad en Tracies ogen werden wel twee keer zo groot bij al dat moois.
o.k, ze mocht jumpen in de elastieken en ze mocht in die hele hoge draaimolen op de grote markt.Geen snoep of koek,wel een lekker broodje en fanta.
Ze was innig tevreden.Ze wilde graag in de bling-bling winkels kijken en iedere keer als we er een tegen kwamen gaven we haar drie minuten om rond te kijken.Af en toe loerde ik even naar binnen en dan zag ik haar voor de spiegel een ketting passen of een ringetje.
Maar ik ben geen cadeautjes oma,dus het bleef bij kijken.Toch vond ze het zalig met ons op pad te gaan.We kregen knuffeltjes en een vrolijke lach.Wat wil een mens nog meer?
Om elf uur sávonds is het hier rustig,dan slapen die porken.
Hun kamers zien er niet uit,lekkere rotzooi,de zolder staat op de kop.Maar.aan alles komt een einde,morgen gaat alles weer in de diverse koffers en tassen,alle schoenen en brillen en frutseltjes verdwijnen vanzelf weer.Dat zwerven van al hun troep hoort gewoon bij een relaxte vakantie.Ze moeten wel elke avond hun wasgoed inleveren.
dat mag van de trap af gegooid worden en ik haal het op en was het even en iedere avond hangt hier de waslijn vol.
Nathalie vind het heerlijk om in bed nog wat te babbelen.Gisteravond hebben we bedacht,wat er allemaal in haar lijfje zit,longen en nieren en lever en maag en darmen ,blaas en ....een baarmoeder.!!
Voor als jullie het nog niet weten,daar gaat floep een zaadje in,dan hupsakee groeien en dan de baby eruit.
De darmen produceren poep ,dat duurt effe,maar de plas gaat als water door je keel,dan vliegt het naar beneden,hup een kleurtje erbij en een beetje stink en dan wil het er al weer uit.
Scheten laten we ook en die stinken zo,omdat ze langs de poep moeten!dat wisten jullie natuurlijk niet.Nathalie weet alles al,ze is al acht!!
Zulke gesprekken werken zeer verhelderend.
Ruzie wordt eigenlijk niet meer gemaakt,daar zorgt Ilse wel voor,dat is zo een lief moedertje.
De gesprekken aan tafel zijn zo fantastisch,ze zouden het niet gek doen op t.v.
Hun fantasie is eindeloos en de grimmassen die ze trekken onbetaalbaar.Bob en ik genieten.
Geen gedonder meer met eten.alles gaat erin.
Morgen is het de finale.Jammer,maar ze moeten weer naar school en dat is hun echte leven.Volgens de dames kan ik er als oma wel mee door,dus lieve mensen,als je nog eens bij mij wilt logeren?????
Wie weet krijg je dan ook een ijsje en als het niet al te duur is,nemen we je mee naar de draaimolen in Groningen.
Nou,tot ziens en niet vergeten,om elf uur gaat het licht uit.!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.