Monday, August 06, 2012

Bijna als van ouds!




Gisteren had ik twee kinderen die bij mij logeerden en al gauw hadden ze een hele aanhang om zich heen.Mijn binnenplaatsje was even weer vol. Het was ook heerlijk weer en de speeltuin doet wonderen.Wat is er nou fijner dan met ze'n vieren op een mandschommel te zitten en te worden geduwd en dan maar schreeuwen :' hóger ,,,hóger" op de toppen van je longen! Camilla had haar vriendinnetje meegebracht om uit te proberen hoe dat zou gaan.heel ver weg van mamma ,maar wel samen met je vriendin. Danielle had weer voor allerlei moois gezorgd.Een van de leuke speelgoedjes was een kist vol kleine houtjes.Daarmee kan je fantstische bouwereken maken .Chris raakte hierdoor geinspireerd en bouwde een hele hoge toren.

Omdat het mooi weer is duiken we nogal eens een keer het zwembad in.Allebei de meisjes hebben diploma A.B en C ,dus zijn het nu echte waterratten ,die over de bodem zwemmen en van de duikplank afduiken.(beiden zijn zes jaar oud)
Ik kondigde aan ,dat ik lekker op het randje van het zwembad wilde zonnebaden en dat was voor die twee de uitdaging om oma (Die niéts vermoedde!!!!) maar eens het zwembad in te duwen.Ik hoorde intens gefluister en voelde vier kleine handjes en giegel de giegel en toen plonsde ik er in en lachen die twee!
Natuurlijk was ik óók bang om in het koude water te moeten ,maar zonder pardon werd ik erheen gesleurd en er in geduwd.
Heel fijn hoor ,dat omagebeuren!


Boven vind je een foto met de mooie benen van...nee , niet van Dolores maar van Juna.Die twee hebben wat afgezwommen en gedoken.
Samen slapen is een ander verhaal.Twee keer waarschuwen en maar hopen dat de "dreigementen"helpen.!
Gisteravond was Camilla zo bekaf ,die sliep in vijf minuten en bijna de klok rond.
Vandaag is het een regendag ,dus binnen spelen.Computeren en bouwen,misschie morgen nog een keertje skelteren. De skelter is ook van Daniella.Die zorgt goed voor ons.!
www.spele.nl en laat me a.u.b.met rust!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.