Wednesday, June 16, 2010

buitenhof


Er was ook nog een bijbehorend hofje ,waar het goed toeven was.

Kerkje


Misschien kunnen jullie het een beetje lichter maken met jullie computer ,maar zo zag het hele kerkje er van binnen uit.



Kijk eens ,wat een lekker toetje Er zat iets van kersenjam op de koek en poedersuiker








Na het eten zijn we nog in een heel klein kerkje geweest , natuurlijk ook weer van binnen en van buiten helemaal beschilderd met bijbelse taferelen
We wilden nog een wandeling door de stad maken maar het was 39 graden ,niet te doen.
We hebben en dikke tien minuten gewandeld en toen belandden we
op een terras en hebben ons bezat aan koude pils en cola light

Lunch



In het restaurant zaten achter ons een heel stel jongelui ,die kennelijk net geslaagd wareen voor hun examen. Die poseerden net voor een foto en toen heb ik ook maar even een plaatje gemaakt.

Er was ook life muziek ,met een violist en een nep piano.De muziek die ze maakten was een beetje populair a la Andre Rieu en vershillende van onze groep lieten zich verleiden om effies te dansen.

Bucaresti


Gisteren zijn we naar Bucarest geweest. Met de hele kluit ,gezellig in een bus. dat is wel formidabel hoor. Die bussen hebben airco en je wordt zo comfortabel naar je bestemming gereden.Deze keer stond het parlementsgebouw op het programma. Gigantisch groot.
De vorige leider heeft dat in 1982 laten bouwen. Ik weet niet precies hoe je zijn naam schrijft ,maar bijna iedereen in Nederland heeft gezien hoe hij werd dood geschoten.
Ceausescu en onder de s moet dan nog een leesteken.
We kwamen er aan en daar was een enorme happening.Rode ,blauwe ,witte petjes ,grote borden ,toeters ,schreeuwers ,bendes politieagenten en onze bus mocht er niet in!
Dus wij er uit en dan maar lopen. We mochten er toch in en we werden opgewacht door een lief meisje ,die ons later rondleidde.We werden streng gecontroleerd , net als op schiphol.
Alle scherpe voorwerpen werden ingenomen later kreeg je ze weer terug en je moest je paspoort inleveren.
Het is binnen prachtig ,groots en alles wit marmer.Die man heeft zo veel marmer geclaimd ,dat er geen marmer verder was voor grafzerken.
Er hangen enige duizende kroonluchters en overal liggen de prachtigte tapijten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.