Sunday, May 09, 2010

De logeerpartij zit er weer op.We zijn op bezoek geweest bij Linda ,met het doel om eens even flink te keer te gaan op de trampoline.
We wilden best even met de honden wandelen , er waren er drie en genoeg vrijwilligers.
Ik had ze al gewaarschuwd ,dat Alto oersterk is ,maar hij trok toch Ilse van de sokken en die verstuikte lelijk haar enkel.
Even later trok hij Gerben lekker door de modder.Die moest voor de rest ven de visite en ook in mijn auto op een handdoek zitten.
Voor Ilse was het pech ,want lopen was er voorlopig niet bi j .Ze is nu gelukkig weer een beetje opgeknapt en kan er weer op lopen (en dansen!)
Van die twee dames heb ik niet veel gezien . Met een beetje geluk zagen we die aan de lunch en aan het avondeten ,voor de rest lagen ze of in bed of zaten ze achter de computer op zolder.
Het was maar een korte week ,maar voor mij wel druk met zoveel mensenkinderen te voeden en van drinken te voorzien.
Gelukkig was daar de Letse jongedame ,die me fijn meehielp.
Jammer dat het zo slecht weer was. Trouwens , Camilla heeft toch kans gezien om het autopetten onder de knie te krijgen. Ze kan er met twee voetjes op blijven staan.
Agnes en ik zagen de vorderingen en dat was echt leuk.
Nu liggen de gewassen lakens en slopen weer klaar voor de volgende horde.
In september is het weer Bikkendag en dan komen de Bikjes uit Oostvoorne hier overnachten.
Vanmorgen wilde ik nog het gezamenlijke ontbijt op de plaat vastleggen .Maar er bleek achteraf geen kaartje in mijn toestel te zitten. Pech!
Ik ben verwend met moederdag ,heb een hele mooie sla schaal gekregen en een waanzinnige bos bloemen van Chris en Nina.
Van de jongedames kreeg ik een grappig peper en zoutstelletje.
Morgen nog een paar foto's van de mei vakantie.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.