Wednesday, November 19, 2008

Toch nog even pech!

Reen had nieuwe medicijnen gekregen voor de bloeddruk,maar die sloegen totaal niet aan.Gistermiddag ging de bloeddruk zo vaak omhoog en omlaag,dat we toch maar evenvoor de zekerheid naar de nooodopname zijn gegaan.Dat is hier met de auto vijf minuten vandaan.daar vonden ze het toch beter dat ze nog een paar dagen bleef.

Pech voor haar,want in zo een ziekenhuis te liggen is geen pretje..Ze hoeft niet te liggen,maar ze moet er constant zijn.Ze doen nu steeds metingen,ze loopt met kastjes aangebonden rond en echt,ze baalt als een stekker.

Ze wil nu van haar kant zo veel mogenlijk rust nemen,dus geen telefoon,geen bezoek,alleen maar rust (voor zover dat in zo een ziekenhuis mogenlijk is.)
Dus als jullie wat te vragen hebben,bel mij dan maar.
Misschien komt Peter hier Zaterdag weer voor een poosje wonen,dan hoepelen wij weer op.
Reen is dus niet echt ziek,maar ze moet daar blijven om te laten onderzoeken waar die gekke hoge bloeddruk vandaan komt.Ze gaan het nu eindelijk grondig aanpakken.

Niemand begrijpt waarom ze dat niet gelijk gedaan hebben,uiteindelijk is medicijn toch maar een lapmiddel.
Tot zover dit bericht.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.