Thursday, September 15, 2011

drukke weken

Morgen gaan we met de hele fami;lie van der Veen uit eten in Ubbena.Na afloop gaat Ilse met ons mee en die zetten we zaterdagmorgen vroeg op de trein.
Andre is nu bijna twee weken hier geweest en die vliegt zondag weer naar huis.
Dan zijn er weer twee nieuwe gasten in aantocht en die komen uit Australie.

Dat schreef ik alweer een paar dagen geleden.Op de een of andere gekke manier kan ik via mijn laptop niet meer in mijn blog komen en beland ik in Andre's blog.Heel vervelend.
Ik heb Harrie al gebeld en die zegt dat ik me moet afmelden ,maar hoe doe ik dat? Ik kom wel in mijn blog ,kan het lezen maar kan er niet meer in schrijven en me ook niet afmelden.
Nu werk ik op mijn oude laptop en dat lukt wel.
Tot mijn grote ergernis is mijn hoofdcomputer kaduk! Kortsluiting via mijn fotokaart reader!.
Ben al op zoek naar een nieuwe.Wilde er een bij de Aldi halen ,maar die zijn uitverkocht.

We krijgen nu bezoek uit Australie.Riet en Henk
Wij hebben daar altijd zo fijn gelogeerd ,dus die gaan we eens lekker verwennen.
Riet is net beter ,ze is heel ernstig ziek geweest en heeft een rot tijd achter de rug.We zouden eigenlijk met hun door Europa gaan trekken met de caravan ,maar dat is toch een beetje te pittig.Maar Drenthe is ook mooi en hier doen we het gewoon rustig aan.
Ze komen dinsdag

Andre is weer naar Amerika , die is hier een kleine 14 dagen geweest en hij heeft tot zijn intense vreugde zijn dochters weer gezien.We hadden een gezellig etentje bij de wokchinees
Chris en Camilla en Johan en Hilde waren er ook.Er zijn veel foto's gemaakt en iedereen was blij dat alles zo goed ging.Nathalie was allerliefst en Ilse zag er prachtig uit.Die was voor de gelegenheid naar de kapper geweest.Ze heeft zulk prachtig haar!

Mijn huis is bijna weer op orde en ik ben voor de volgende logeerpartij een beetje aan het voorbereiden.Bob heeft een lange middag een bloedneus gehad en twee dagen moeten lopen met een enorme prop in zijn neus.Die is er nu weer uit en hij kan weer opgelucht ademhalen.

Heel langzamerhand begint de ouderdom hem een beetje te pesten.Beetje gauw moe ,minder zin om er op uit te gaan en kleine slaapjes overdag.
Maar als het moet ,doet hij wel mee!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.