Monday, November 10, 2008

Reen

Vanavond belde Reen op.Vandaag kreeg ze te horen,dat ze een hartcatheterisatie morgen zou krijgen en een sten(t?) .Maar vanavond kwam haar arts weer terug en vertelde haar,dat hij het eerst nog met BETA blokkers wil proberen tot donderdag.Als dat niet lukt,moet ze alsnog.
Dus tot donderdag kan ik jullie niets nieuws vertellen.
Vanmorgen kwamen we bij haar binnen en ik zag eerst een paar sokken en ik grapte zoiets van :;He,bekende voeten!; , Maar toen zag ik dat ze aan de zuurstof lag en de klachten kwamen met kleine golven weer terug.Nu moet ze blijven liggen,ze mag wel naar het toilet en even aan haar tafeltje eten.Morgen ga ik weer naar haar toe,na de koffie.
Reen is echt zo moe van dit hele gedoe en het gekke is,dat je van liggen kennelijk op den duur niet lekker uitrust.
Ze leest veel en af en toe bellen haar mensen.Als jullie haar bellen,kijk dan even op je horloge,ik merk ook dat ik er moe van word dus zij helemaal.
We blijven voorlopig hier,groetjes allemaal!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.