Friday, December 05, 2008

Roquetas del Mar.

We zijn er en we hadden de plaats voor het uitzoeken . Gewoon prachtig . In de wintertijd krijgen de mensen hier dubbele plaatsen,dus kan ik hier wel een feestje bouwen . Harrie , Bob heeft een paal gevonden op ons inmense terras een is druk bezig met de televisie.
Ook hier waren er weer ongevraagd vele handen om de caravan op zijn plaats te zetten . We betalen hier tien euro per dag en dertig euro voor een maand internetten.
Robert en Wilma,we hebben ook een klein huisje voor jullie gehuurd ,hier op de camping!
De zon schijnt hier en het strand is maar een vijf minuten van ons vandaan.
Het fietspad ook en dat loopt langs het strand.
Hier is de bevolking ook gezellig gemixed .Duitsers , Engelsen , Nederlanders.
Hier kunnen we het wel even volhouden , alhoewel we nog even de aanspraak missen van Cuevas Mar en ook de hond. (En de wandelingen!!!!)
Onze bouurman heet Herman en kwam zich even voorstellen . Het zijn Duitsers De Hollander die ons heeft geholpen krijgt vanavond pepernoten gestrooid.
Wij zitten op een veldje waar geen huisdieren zijn toegestaan,maar verder is het plekje uniek.
Het was maar anderhalf uur rijden vanaf Cuevas Mar, onderweg hebben we nog even zitten lunchen . Het heerlijke van onze caravan is , dat we een toilet hebben, dan hoeft Bob niet iedere keer achter een boom te kruipen.
Vanavond ga ik proberen te skypen.
Harrie , ik had in een wip internet , ben wel een beetje trots op mezelf hoor!
Jongens (en meisjes) wie vanavond bellen wil via skype,ik heb alle aanstaan!!!!!.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.