Monday, June 18, 2012

Vaderdag.

Die hebben we deze keer aan Bob zijn zus Corrie besteed,Op haar verjaardag hadden we geen auto en we wilden Corrie sowieso weer eens een keer zien.
Ze is toch weer ziek geweest en zit nu in het proces van opknappen.
Ze is nog tamelijk zwak,kan niet zo veel drukte hebben.
Ze is flink mager geworden en het schort haar een beetje aan de eetlust.Ik heb wel mensen zien opknappen van astranoutenvoeding ,dat wil nog wel eens snel helpen.Maar in zo een verzorgingstehuis laten ze de mensen gewoon in hun eigen tempo opknappen en dat vergt tijd.Pim denkt ,dat ze ook wat kleine tia,s heeft gehad ,want haar linkerbeen doet niet precies wat Corrie wil.
Corrie is 93 jaar.
Ze vond het fijn ,dat ze haar (half)broer nog een keertje zag.
Bob heeft ons er heen gereden en ik nam de terugweg voor mijn rekening.
We hebben nog even voetbal gekeken .Bob kan er niet zo goed tegen.
Hij begint ook te schreeuwen vanuit zijn stoel net als ik.
Ooit heb ik eens een wedstrijd Nederland - Belgie zitten kijken en van pure opwinding stönd ik opeens op mijn bank inplaats dat ik er op zit.
Kortom ,we zijn zo partijdig ,daar krijgen wij een hartaanval van.
Onderweg zijn we bij van der Valk gestopt en hebben ons daar lekker laten verwennen.Heel aardig personeel,die ons zo prettig bedienden.
Bob ligt nu uit te rusten van onze dagenlijkse wandeling en ik ga nog even wat lekkers halen voor morgen.
Tante An , Dik en Jennie komen op bezoek .dat is altijd héél gezellig.
Bob wordt 14 juli 84 en wil dat graag thuis vieren. Dus ,wie zin heeft om te komen is van harte welkom.
We vieren dat ook nog eens met de buurt en dat doen we een dag ervoor of erna ,dat moet ik nog even overleggen.


,

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.