Thursday, May 06, 2010

Een heerlijke dag voor mij!



Een van onze gasten is een meisje van 19 jaar.Ze komt uit letland en past momenteel op Camilla als nannie..Wij vinden haar heel lief en ze neemt me een boel werk uit handen.


Ze dekt de tafel ruimt de boel op , is altijd vrolijk en blij en doet overal aan mee.


Vandaag zijn we na de lunch er op uit geweest. Eerst naar Jan Dolfing. Die heeft een hele grote manege en Agnes had een grote wens om eens een keer paard te rijden.


Ik kon haar niet garanderen dat dat mogenlijk was ,maar we troffen het. Toevallig zag ik Jan zelf en ik vertelde dat ik een meisje uit Letland had die graag op een paard wilde zitten en misschien even rijden.


Jan vond , dat zoiets moest kunnen en hij zocht een heel groot , maar o zo een mak paard uit en voor ze het wist zat ze er al boven op en reed ze rond in de manege.haar gezicht sprak boekdelen en ik zoek de foto op , die genomen is na het rijden.Ze was ingelukkig.


Trouwens Camilla en Nathalie mochten ook even op een paard zittten , tot hun grote vreugde.


Agnes heeft bijna een uur gereden en had een dikke blaar op haar voet en nu heeft ze spierpijn! Maar dat is morgen weer over.


Daarna zijn we naar Balloo gegaan , naar de schapen. Het was koud en winderig en we waren een half uur te vroeg. we wilden graag de kudde zien aankomen.

Camilla hield het voor gezien en wilde naar de auto , maar het was een rot eind rijden er heen en we hebben op haar ingepraat en gelukkig zag ik de kudde aankomen. Maar toen ze dicht bij waren bleven ze op een stuk land plakken.

Toen ben ik naar de herderin gegaan en vroeg of de schapen nog in de kooi kwamen.

Ze dacht met een kwartier of..........wilden wij ze even halen????

Ze gaf ons instrukties en daar gingen we.Eerst met een boog om ze heen en toen jagen. Ieder deed dat op zijn manier. Nathalie met strijdkreten , Agnes met in de handen klapppen . Die kleine Camilla met rennen en ik met een irritant (voor schapen!) pss pss gesis.

We hadden ze zo binnen.

Nathalie kreeg een woede aanval;..Want de schapen kwamen bij de kooi in een weiland en zij wilde ze in de kooi hebben om ze te knuffelen.

Woedend schreeuwde ze :"Heb ik voor niks zo hard gerend en geschreeuwd!!" dat duurde wel even voor ze bedaard was!

Camilla als schapen drijfster!
Het was een heerlijke dag ,met veel zonneschijn en...... a happy everybody!
Trouwens met Ilse gaat het gelukkig weer beter..Ze loopt al weer ..
Vanavond waren ze alledrie aan het gymnastieken in de kamer.Rollebolle over de grond . Zo heerlijk om naar te kijken..
Agnes kan haar voet op haar achterhoofd leggen ,terwijl ze staat . Doe dat maar eens na!
Morgen meer foto's

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.