Thursday, February 26, 2009

26 februari

We hebben nu bijna de hele familie onder dak gehad,nu Chris en Nina en Camilla nog en die komen dit weekend.

Het was allemaal heel gezellig en lekker druk.

Vandaag hadden we voor het eerst tijd over ,dus gingen we maar eens een rondje lopen.dat viel ons vies tegen. De wind was guur en koud en halverwege begon het intens te miezeren. Dat kruipt overal in , behhh!

We zijn redelijk gauw weer naar huis gegaan en ben ik maar even achter de p.c. gekropen

Het huis is weer redelijk schoon , de was bijna aan de kant en het is hier een beetje stil.

Als de meiden hier zijn leeft het huis echt.

We hebben zo vaste koffie en thee tijden en dan geef ik een roffel op de gong en dan hoor ik al die voetjes naar beneden rennen .

Nathalie kijkt dan allereerst wat oma voor lekkers bij de thee heeft en als ik niet kijk (ja ja!) probeert ze vast of het wel lekker is .Ze is stapel gek op chocolade.

De anderen lusten ook wel wat , maar wachten hun beurt af.
In mei komen ze allemaal weer.Dan zijn de kinderen uit de straat er ook allemaal , dus dat kan weer gezellig worden.
We gaan ook eens een beetje aan ons huis en de caravan sleutelen.
De kussens van de caravan zijn helemaal verschoten en de rugleuningen vertonen gaten. Totaal uitgeleefd . We gaan proberen of we een compleet nieuw stel er in kunnen krijgen , want opnieuw laten bekleden kost ook en lieve duit. Wie van jullie heeft daar ervaring mee?
Verder willen we een nieuwe matras op ons bed , want we slapen in een kuiltje .daarvoor moeten we naar Assen .
Dan moet er iets aan de tuin gebeuren . Eens kijken of mijn overbuur jongen nog tijd over heeft ,want er moet gesnoeid en gespit worden .
Verder moet ik met de witkwast allerlei hoekjes witten en de leeuw ziet helemaal groen van ellende . Misschien wacht ik daar mee tot de meiden er weer zijn ,dat lijkt me een lollig karweitje voor hun .
Boven , het trappenhuis moet weer eens worden bijgewerkt en dan moet onze klerenkasten eens een inspektie beurt hebben .Daar zitten nog kleren in van het jaar nul , die moeten er eindelijk eens uit.
Annelies en Laura gaan me weer in de nieuwe kleren steken .
Altijd lollig. Ze frommelen mij in een hokje en sjouwen van alles aan ,net zo lang tot ik er weer toonbaar uitzie.
Helaas heb ik zelf geen smaak , ik ben al lang blij met een slobbertrui en gemakkelijke schoenen.
Verder ga ik deze keer ook eens degenlijk aan mezelf sleutelen.Tandarts , pedicure , ro foto's van mijn knieen , kilo tjes verliezen ,sporten, vriendinnen bezoeken en met Hilde naar concerten.
Zo ,dat is een heel programma.
Eerst wordt binnenkort mijn hand nog eens geopereerd (de chirurg geeft geen garantie dat het helpt ) .Heb daar nog geen oproep voor gekregen.
Aardig programma he?
Verder wordt volgende week ons leven opgevrolijkt door de katten van Chris en Nina ,die komen hier een dag of twintig logeren.
Snappen jullie nou , dat ik graag naar huis wilde?
Maar als er iemand ons bezoeken wil , kom maar gezellig , mijn moeder zou zeggen :" heb ik water... heb ik soep!"

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.