Saturday, January 19, 2008

Paella!!!!!!


Dat was echt iets heel byzonders.Inderdaad,de hele camping was er,op een stuk of wat na.We moesten naar de stad,waar onze campingbeheerder een hele straat voor ons had gereserveerd.Daar stonden allemaal tafels en stoelen en op de tafels grote papieren met Camping Ahazar erop geschreven.
Wij hebben met ze'n achten een mooi tafeltje ingepikt en daar zaten we prinsheerlijk naar het spektakel om ons heen te kijken.Aan de zijkanten van de weg waren om de tien meter vuren aangelegd,met daarop enorme braadpannen,waar de kip al stond te braden.We hebben het hele proces van koken meegemaakt.Er werden met de kip artesjokkenharten meegebraden,daarna een rode vloeistof(wij denken gepureerde tomaten) en kruiden.Na een half uur braden en wentelen en keren werd er heel veel water bij gegooid een de boel goed omgeroerd.Daarna maakten ze van rijst een heel groot kruis en dat werd er later ook doorheen geroerd.Toen moest het water helemaal inkoken en zo maar ineens was het gerecht klaar en konden we met ons bord naar de eerste de beste post.Er stonden in ons straatje wel een stuk of tien van die grote pannen.Er waren dan ook 250 mensen van onze camping.Vooraf kreeg iedere tafel een zak chips en twee flessen wijn.
Voor dit alles moesten we per persoon twee euro betalen.De rest werd door de campingbaas vergoed.Het was grandioos.Lekker eten,lekkere wijn,uitbundige stemming en je kon maar opscheppen..
Wat een feest.Daarna zijn we door de winkelstraat gegaan,die zat boordevol met mensen,duizenden!Velen hadden hun eigen pannen meegebracht en alles wat ze maar wilden eten.Ik heb een paar foto's gemaakt,dan kunnen jullie zien wat een spektakel het was.Wij hebben genoten.Bob en ik kregen ook nog zo een leuk hoedje,daar vinden we wel liefhebbers voor.Nu zoek ik even een paar foto's op.Ik heb echt niets overdreven,Benicassim is een grote stad en iedereen viert feest.Dat is vannacht hoorbaar doorgegaan tot een uur of vier.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.