Wednesday, June 08, 2011

Amstelveen 2

De dagen zijn voorbij gevlogen.Morgen gaan we al weer naar huis.
We krijgen net zo een beetje de routine te pakken.Camilla naar school brengen ,haken ,even naar zwemles brengen en de jonge danme doet aan street dancing en morgen moet ze naar ballet . Die kleine donder zwemt al als een waterrat . Ze moest naar beneden duiken in het diepe water en door het poortje van de juf zwemmen . Leuk om te zien , wij zaten boven op de tribune . Vrijdag moet ze weer naar zwemles . Chris wil haar nog wat extra lessen laten geven , zodat ze haar zwemdiplome heeft als ze naar Honkong verhuist . We verwennen haar nog maar even , met een paar maanden is ze vertrokken voor een paar jaar.
Ik heb haar vanavond een Russisch sprookje verteld en wat ligt ze dan te genieten.Ze is gek op verhaaltjes uit mijn hoofd.
Met de kat en de muis helpt ze zelf mee.
Oma , je moet em aan zijn snor trekken of aan zijn staart hoor!! en dan schatert ze het uit.
Vanmiddag zijn we naar de geitjes geweest en hebben we dol gespeeld in de speeltuin.
Nóg hoger de schommel .toe nou ,harder duwen!!!!!!
Ze kan ook heel goed zelf spelen ,ze hoeft niet de hele tijd te worden bezig gehouden.
Ze had een tijd ,dat ik haar niet mocht aanraken , nu wipt ze gezellig op mijn schoot om een film te kijken.dat is echt genieten.
Ze eet goed ,slaapt goed ,luisteren .........nou ja! maar ze kan al rekenen en net als Suzie wil ze mooie dingen maken.
Vanavond heeft ze van straatkrijt poeder gemaakt.Dat heeft ze met water aangelengd en er vervolgens mee geschilderd . Helemaal zelf bedacht en uitgevoerd!
Voor ons is ze heel lief en gezeggelijk . geen moeilijke oppastoestanden.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.