Sunday, November 11, 2012

En dit ook nog!

Ook onze wasdroger is naar de filistijnen!
Nu staat er een wasrek in onze huiskamer,de was moet toch ergens drogen!
Morgen maar weer gelijk achter een nieuwe aan.
Duur week end hoor!Dat gebeurt soms he ,dat een heleboel zaken  kapot gaan.Onze wasmaschine begint ook te rammelen.We wachten af.

Hebben we dát weer!

Onze verwarmingsketel heeft het begeven! We zitten al een paar dagen te hannissen met elektrische kacheltjes.Morgen krijgen we weer een andere ketel en zijn we van de problemen weer verlost.
Dit huis kan behoorlijk onaangenaam koud worden  zonder verwarming.
Vandaag treffen we het uitzonderlijk met het weer en hebben we bijna een uur in de zon gewandeld.
Bob  krijgt er nu toch weer een paar taken bij.behalve de afwas opruimen  verzorgd hij nu ook de planten en dat zorgt er voor ,dat hij niet alsmaar in de stoel zit te slapen.
Tussen de middag slaapt hij nu ongeveer een dik uur en dat moet genoeg zijn. s'avonds gaat hij redelijk vroeg de kooi in.Dat moet langzamerhand ook weer terug naar normaal.We schieten op!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.