Sunday, September 30, 2012

Verslag van het ziekenhuis bezoek

Gelukkig ,Bob mag een nieuwe heup aan laten meten.
We zijn wel gewaarschuwd voor complicaties ,maar die schat de specialist in op 2 %.
Hersenbloeding ,thrombose , ontsteking en eventueel helemaal geen nieuwe heup als de oude heup eruit is.
Daar staat tegenover ,dat de toekomst voor Bob eindigt in een rolstoel  als we het niet doen en die voorspelling zou binnen het jaar uitkomen.
De heup kop én kom zijn  totaal versleten.
Iedereen nog bedankt namens Bob voor alle hartelijke telefoontjes.
Hij is binnen vier weken aan de beurt .Die dag worden er vier tegelijk geopereerd.Alle vier komen op één kamer en gelijk al de volgende dag moeten ze uit de pyama en gewone kleding aan.
Dan volgen 5 dagen intensieve revalidatie. Als Bob zich goed aan de voorschriften houdt , dan staan er geen krukken meer achter zijn stoel met het Kerstdiner!
Was het maar vast Kerstmis!! Bob is vol goede moed en is nu gestart met lijnen ,een paar kilo"s moeten er nog af. Ik doe met hem mee.
Sas en Hans,nog welgefeliciteerd met jullie prachtige aankoop ,die komen we bekijken als we kunnen! En veel plezier met de herfst vakantie.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.