Saturday, May 02, 2009

de Filisteinen over ons!

Gezellig met zo een grote groep an tafel!


Niet schrikken hoor moeders!
Maar de kreet past wel een beetje bij die giecheltantes.Voor louter giebelen kunnen we nauwelijks of niet verstaan wat ze zeggen.
Vanavond zaten we aan tafel en alle vier de meiden waren bezig om de aandacht van Gerben te trekken ,die zoals jullie weet aan de overkant woont . Ze stuurden s.m.s. jes zwaaiden om vervolgens weer in heftig giegelen uit te barsten!
Vanmorgen hebben we Susie tot voorzitter gebombardeerd ,want we moesten toch uit vinden hoe laat de meute naat het zwembad wilde , in de ochtend of de middag en hoe lang?
Zoiets werkt als een trein ,een paar kleine tipjes ,die ze vlot oppiktte en ik hoorde Susie de vergadering openen en al heel gauw kwam ze me vertellen dat ze met algemene stemmen hadden besloten in de middag te gaan zwemmen ,van twee tot vijf.
Daarna heb ik haar even geleerd , dat na de vergadering iedereen nog een beurt kon krijgen voor de rondvraag. Dat ging hardstikke lollig en daarna werd de vergadering gesloten ,trouwens de koekies waren ook op dus verdween alles weer naar boven.
Tegen vijven haalden Bob en ik ze groep weer op en wie schetst onze verbazing....drie meiden aan het janken.Susie liet me haar "gewonde` arm zien Dat had GERBEN gedaan!! En Nathalie kwam al krijsend op ons af....Die rottige GERBEN!!!!!,hij luisterd niet en doet meisjes pijn!!!
En tot slot Tracy...Nathalie had haar vals beschuldigd....Bler bler bler!!!
Gerben stond dat eens rustig aan te kijken lachtte een beetje en dook met Ilse achterin de auto en de drie blerders bij ons.Halverwege Annen droogden de tranen en thuis gekomem gingen Susie en Nathalie nog even afkoelen op hun kamer en ILse en Tracy gingen aan de slag met pannenkoeken bakken. Mijn keuken zag er naderhand niet uit.....maar de pannenkoeken waren lekker.
Even later kwam Gerben gewoon weer binnen stappen , ging regelrecht naar boven en vertelde ons nog gauw even hoeveel s.m.s jes hij in die korte tijd had gehad. Lachen!
Ik bewonder die jongen ,hij speelt gewooon weer verder en we horen de meiden weer gieren!
Ik ben blij met die jongen hij maakt de vakantie van die meiden een stuk spannender .En ....hij wordt nooit boos!
De schommel!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.