Friday, July 12, 2013

bergen en markten en terrasjes en ...en en.


Lavendel is daar een export artikel.het is zó heerlijk om door zo een veld te lopen,het ruikt zalig.

 Boven een heerlijk plekje aan de Drome,wel koud water hoor!

 Paarden voeren ,wat doen we dat graag.Deze witte lustte wel een stukkie brood.Die bruine was een beetje vals ,maar ook heel bang voor ons.



Zus Brit en haar partner halen ons wel uit ons huisje . Ze weten zoveel leuke plekjes en lekkere tentjes, we zwerven heel wat af.
Vandaag zijn we weer naar zo een grote markt geweest en daarna hebben we een heerlijk  koel plekje aan het water onder een grote boom gevonden . Daar hebben we eerst een paar stokbroden soldaat gemaakt en een stief kwartiertje geslapen en Brit heeft altijd kaarten bij zich ,dus het mandje van Bob zijn rollator op zijn kop ,daar de tas van Brit er boven op en dan een grote handdoek en dan hebben we een tafel (tje) om te kaarten . oer gezellig ! Toen we weer weg wilden rijden zag Bob een kras op zijn auto ,bij nader onderzoek bleek er een deuk in te zitten en een stuk van de bumper is weg.
De dader ligt natuurlijk op het kerkhof. jammer ,de auto was net zo mooi opgeknapt.
Morgen gaan we hier van de warme plaat eten en zondag gaan we uit eten ter ere van Bob  zijn 85 ste verjaardag.Dat kan weer gezellig worden. Hij wil persé geen cadeautjes ,dat maakt het voor iedereen gemakkelijk . Hij is heel erg aan de beterende hand , marcheert hele stukken mee, niks is hem te veel. Deze vakantie had hij nodig.(ik ook een beetje!)

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.