Saturday, November 27, 2010

Rijp



Linda woont zo prachtig buiten.Nu helemaal in een witte wereld.
We zagen drie reeen en de bomenrij van de straat was echt in Kerst sfeer.
.

..Sinterklaas



Vanmorgen kwam Sinterklaas aan in Westerlee , bij de vroegere peuterschool van Marinke.Net toen wij aankwamen was de Sint uit de auto gestapt en Marinke ging gelijk op hem af.
:"Zo meisje ,ben jij hulp Sinterklaas?",vroeg de lieve Sint en Marinke , die totaal niet benauwd was begon een gezellig gesprekje. Dat was kostelijk.
Aan het einde van het feest zei ik tegen Marinke's vader ,dat ik niet eens een pepernoot had gekregen.Komt er opeens een zwarte Piet naar me toe ,neemt me op zijn schoot en eiste een sinterklaasliedje ,anders kreeg ik geen pepernoten!Nou ja ,na enig aarzelen heb ik toch maar gezongen en ik kreeg een heleboel lekkere peoernoten en andere snoepjes.
Wil ik al jas aantrekkend naar buiten ,komt die zelfde Piet achter mij aan met nog een Piet en zegt: Geef dat mens toch nog een paar pepernoten ,die luist ze zo graag , houdt mijn jaszak open en die tweede Piet duwt em vol met pepernoten!
Lekker hoor!

winter 2010



Ja hoor , vandaag de eerste sneeuw.De hele wereld wit van de rijp. De meeste sneeuw was al gauw weer verdwenen.Mijn vuilnisbak kreeg een mooi hoedje op.
We kijken allebei uit naar dinsdag , want hopenlijk weten we dan wat er gaat gebeuren.Kerstmis thuis?.Als dat zo is komen Reen en Albert logeren en hier kerst en oud en nieuw vieren.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.