Saturday, December 10, 2011

Diploma A

We zijn een paar dagen naar Amstelveen geweest, de verjaardag van Camilla meevieren.
wat ze toch niet allemaal uitvinden.Het hele partijtje van Camilla ging naar een kookstudio (heel comfortabel bij Chris en Nina om het hoekje ) en daar mochten ze koekjes bakken en kookmutsen kleuren en lol maken.
Ik kan jullie vertellen ,die tent loopt als een trein.
De eigenaresse was eerst stuardes en nu heeft ze dit bedacht.Er hangt wel een prijsje aan , maar de kinderen vinden het geweldig.
Vandaag heeft Camilla haar zwemdiploma A gehaald en er waren wel honderd opa's en oma's op de tribune.
De zwemleraar maakte er een compleet feest van en wij hebben allemaal lekker meegedaan.
Na afloop kregen de kinderen hun diploma ,een lollig broodtrommeltje als aandenken en een flesje gezond drinken.
Wij als grote mensen zaten echt te genieten.
Morgen ga ik met Camilla zwemmen in Zuidlaren en het diploma gaat natuurlijk mee , nu mag ze eindelijk in het diepe!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.