Monday, October 29, 2007

Leeg huis.

Zo,dat was een weekje flink aanpoten.Alle ramen gezeemd,huis gestofzuigd en..................de zolder opgeruimd.Elke dag een beetje en vanmorgen had ik even helemaal niets te doen na de koffie.Beetje krantje gelezen,wat mensen gebeld,eten gemaakt en een wandeling in de mist. Wat ruikt het buiten lekker naar herfst.
We gaan nu zelf koffertje pakken,want we gaan richting Amstelveen.daar blijven we tot vrijdag,daarna gaan we de jarige Sarah bezoeken en eens een kijkje nemen bij het baby zwemmen.Dan gaan we een nachtje bij Wilma en Robert slapen en zondagavond zijn we weer te bereiken bij Chris en Nina in Amstelveen.Daar blijven we tot donderdag en dan gaan we weer voor een paar dagen naar Annen.Deze Novembermaand zwerven we dus heen en weer tussen Annen en Amstelveen.Hier en daar gaan we onderweg misschien nog wat fanmilie met een bezoek vereren.
De bruiloft van Laura en Ron was geweldig.We hebben alle twee genoten.De bruid en bruidegom zagen er prachtig uit en kleine Bram stal echt de show met zijn mooie pakje. Heel veel mensen hadden voor hem ook een klein cadeautje meegebracht.Wat een feest voor dat joch.Het was ook leuk om weer de hele familie bijelkaar te zien.
Binnenkort wordt de nieuwe computer geinstalleerd en maar weer kijken of ik al mijn programma's er weer op krijg.Ik kan nu even niet skypen.
Ons huis is echt een beetje leeg,na de invasie van de vier meisjes.Maar de teklefoon zal wel weer eens rinkelen en dan komt er wel weer een logeren,nemen we aan.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.