Thursday, August 15, 2013

Al weer half augustus!

Wat vliegt deze zomer voorbij . iedere morgen om half zeven rol ik mijn bed uit , kleed me aan ,maak gauw een kop thee en geef de bedel kat melk en dan ga ik weer op pad.
Deze kat is zo hardnekkig ,met geen water weg te spuiten!  Het is eigenlijk een hele zielige kat. Ze heeft altijd jeuk en al heel lang een zeer pootje . We zijn bijna zes weken weggeweest , maar we waren nog niet terug of de kat was er ook weer . Ze is van onze achterburen en heet Noesje.
De ochtenden zijn al behoorlijk fris. maar halverwege kom ik op een zonnig stuk en dan word ik weer lekker warm.
De mais staat nu zó hoog ,daar kan ik me rechtop lopend in verstoppen . Ik heb al vlierbessen gezien (nog groen!) en vele herfstbloemen. En het ruikt allemaal zo lekker! Ik  heb mijn wandeling nu uitgebreid en als ik flink  doorstap kan ik het in een uur doen . Als ik thuis kom is Bob al begonnen om het ontbijt klaar te zetten en aan tafel bespreken we het programma van vandaag. Bob draait weer helemaal mee , dat is heerlijk .
Volgende week woensdag wordt het weer spannend ,want Bob heeft een anurisma en de vorige keer was ie  al bijna zes centimeter en als ie echt zes is ,moet hij onder het mes! We wachten af. Intussen zijn we de caravan toch weer aan het inrichten , we willen de winter in de warmte  doorbrengen .
het plan is om half november weg te gaan 

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.