Saturday, February 09, 2008

Agel

Van Reen en Gerd vandaan zijn we naar kleine Con gegaan.(Dat rijmt!!??)Onderweg nog een keer overnacht in een Formule 1 hotel.
We troffen de volgende morgen dat mannetje weer,die ons de vorige keer zo aardig geholpen had.Om twaalf uur zo ongeveer troffen we Con op de afgesproken tijd in Narbonne en de gezelligheid kon beginnen.Con kwam net terug van een schildercurses,samen met een vriendin en haar man en haar moeder waren er ook.We besloten met zijn allen te gaan lunchen in een gezellig tentje en daarna zijn we met Con naar haar huis gegaan.Wij mochten slapen in haar nieuwe appartement en dat is toch zo mooi geworden.
Alles zit er op en eraan.Mooie grote slaapkamer met zitje,heerlijk warme douche,een complete keuken en buiten een terras.Het uitzicht is formidabel.Verder leven we gewoon bij Con boven.Net als in Spanje zijn de nachten koud en om een uur of tien verwarmd de zon onze ouwe botjes weer .We hebben met de honden gewandeld en gisteren verder de hele dag lekker geluierd.Connie had een heerlijke schotel met uienringen,aardappels en spekjes gemaakt met daar over heen een formidabele lekkere zachte kaas (Tartiflette heet dit gerecht).Daarbij nog een frisse sla,in een restaurant krijg je het beslist niet beter!
Morgen gaan we weer naar Benicassim,kijken of de caravan er nog staat!
Dan reizen we langzaam door naar het warme zuiden en slaan onze tenten op voor een maand of twee.
We zijn benieuwd wie we daar allemaal aantreffen.
Als iemand nog interesse heeft naar de webside van Con,hier is het adres.
http://www.home-xp.com/2456
Het appartement is bedoeld voor twee personen en het is handig als je een eigen vervoermiddel hebt.De omgeving is fantastisch,allemaal wijngaarden en olijfbomen en ook op dit moment bloeiende amandelbomen.
We melden ons binnen een week!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.