Saturday, January 15, 2011

gewoon maar een plaatje van onderweg



Heel veel bergen zijn afgegraven en gecultiveerd . Op dit moment is de sla aan de beurt.
Onafzienbare velden met ijsbergsla.Rieny en ik hebben staan te kijken naar het poten.
Eerst worden de rijen gemaakt en daarna lopen twee kerels met sla plantjes voor hun buikin een rek.
Telkens gooien ze twee plantjes op de rij en dat gaat eindeloos zo door.Achter hen aan komt een hele ploeg mensen die de plantjes in de grond stoppen.Zwaar werk ,want ze moeten alsmaar voorover bukken.Ik hield dat nog geen uur vol.
De mannen zijn luchtig gekleed.De vrouwen dragen lange rokken en hoofddoeken en hun gezichten zijn verweerd door de felle zon.

Mijn wandelmaatje en ik



Vandaag weer 7 kwartier fors gemarscheerd.Dwars door de bergen.Ik kan ,merken dat ik fitter word .Ik heb nu maar een keer even op een steen gezeten om bij te komen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.