Friday, January 16, 2009

Het wordt weer eens tijd om iets van ons te laten horen . We hebben een bere gezellige tijd met Wilma en Robert gehad . Ondanks dat het weer slecht was! We hebben toch een stuk of vier tripje gemaakt en soms kreeg het weer medelijden met ons en kwam de zon toch even tevoorschijn.Bij Cabo di Cata bijvoorbeeld . Het was koud en bewolkt .Toen we er aankwamen,ontdekten we , dat er een marktje was . We werden bedolven onder de sinaasappels een de manderijnen . Wilma stond er op om de groenten van die dag te betalen . Ze koos voor een dikke rode paprika en twee mooie oranje.Dan nog twee gourgettes en moest toen 1 euro betalen . Dat was lachen ! Daarna zijn Wilma en Robert even doorgereden,die sterke helling van tien graden over (Niks geen Makkie!!!) en net toen ze boven waren brak de zon door . Het uitzicht bij de vuurtoren is sprookjesachtig , vooral als de zon schijnt ! We zijn ook een dag naar Almeria geweest en daar hebben we een flinke mars gemaakt. Robert dook eerst bij een kapperszaakje naar binnen en Bob en ik in een koffietent. Daarna zijn we gevieren naar boven geklommen naar een ruine van een kasteel . Dat was een hele klim , maar zeer de moeite waard.

Daarna weer langzaam terug en een lekkere cola op een terrasje in de zon en vervolgens weer een wandeling over de boulevard . Daarna zouden we gaan eten in een tent waar je je voor negen euro je te barsten kan eten. Helaas waren we te laat , dus hebben we een andere tent gevonden en daar lekker gegeten.

De hoge berg trip heb ik al van verteld.We hebben ook nog een fijne wandeling langs het strand gemaakt ook in de zon .
De laatste dag hebben Robert en Wilma nog even lui kunnen genieten van de zon. Zie foto!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.