Sunday, October 05, 2008

Reisprikkels.

We hebben het weer te pakken hoor.Bob doet nu allerlei achterstallige karweitjes en ik mest mijn huis uit.Vandaag heb ik alle bovenkastjes van de keuken gesopt,inclusief de deurtjes.
Dat is een fix karwei hoor.Punt een staat er (te) veel in en punt twee,ik moet klimmen.De laatste tijd heb ik iets tegen trapjes,ra ra??
We hebben er alle tijd voor,maar het is wel een fijn idee om het huis redlijk schoon achter te laten.Zaterdag hebben we de caravan opgehaald en daar heeft Bob om te beginnen twee nieuwe banden op gezet.De eerste doos met rommeltjes staat al weer klaar om naar de caravan te verhuizen.Ik kras alles af op mijn lijst,dan vergeet ik niets.
Heel misschien komt Camilla ook logeren als Ilse en Nathalie er zijn.Leuk,al die nichtjes bijelkaar.Suzie moet met haar vader mee op vakantie en daar is de jonge dame het eigenlijk niet mee eens,want ze weet,dat Ilse en Nathalie komen en dat betekent spelen en nog eens spelen.Ook van Tracy ben ik nog niet zeker,die moet misschien ook met haar moeder mee.We zien wel.
Het is nu echt koud in huis,als de meiden komen doen we in het hele huis de verwarmingen weer aan,maar dat is nu niet nodig.Wel hebben we de electrische dekens weer op de tijdklok gezet en dus duiken we s ávonds in een lekker warm bedje.Vandaag heeft het de hele dag gegoten,dus bleven we de hele tijd binnen.
Ik heb nog een poosje gekeken naar een programma :"Pimp my car"! dat is lachen!we kijken ook graag naar Discovery en Animal Planet.Maar eigenlijk hebben we toch behoefte om te bewegen en dan is de dag lang en krijg je ondanks de comfortabele stoelen toch een houten achterwerk van al dat zitten.Bob was vanmorgen al om kwart voor acht uit bed en dan kan ik toch niet achter blijven.
We weten nu naar welke camping we gaan in Spanje en we weten ook al,dat je voor een habbekrats kan vliegen naar of van Almeria of Malaga.Misschien vliegen we voor Marinke terug,tenminste als we zo een goedkope ticket kunnen krijgen (dertig Euro!)
Overigens,er zijn ook huisjes te huur op onze camping en als je je luchtbed meeneemt kan je bij ons in de voortent slapen.Lekker toch ,een weekje eruit?
Wie weet komt er een van jullie aanwaaien.Deze keer gaan we in de buurt van een grote stad,waar we heen kunnen fietsen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.