Monday, February 25, 2008

Cuevas Mar 3

De zon schijnt vandaag.!!!!!
Zoiets heerlijks,geen vieze nattigheid meer in de tent en de ramen weer wagenwijd open. Ik ben wel echt een frisse luchtfriek. Bob vindt,dat ik maar eens en nieuw neus aan moet schaffen (Of de mijne laten uitschakelen,) omdat ik alles ruik. We staan hier vlak achter een kas en ik ruik het vergif wat ze zo een twee keer per week spuiten.Vies hoor,een soort lauwe urine lucht!
Bob heeft nooit ergens last van.Die ruikt en hoort niets.Eergisterennacht hoorde ik een gerommel aan de caravan en ik schoot uit mijn bed.Bob had niets gehoord maar kwam er ook uit en wandelde midden in de nacht in zijn blote benen in de regen om de tent heen,maar er was niets.Hij nam weer een grote duik in zijn bed en een minuut later sliep hij al weer.
Gisteren hebben we tussen de buien door toch nog een wandeling gemaakt.
Vandaag gaan we naar Vera,een nieuwe steelpan kopen en nog wat sleutels na laten maken en daarna eens een flinke wandeling maken of een lekker eind fietsen
Onze camping was compleet veranderd in een zwembad,overal hele grote plassen regenwater. Voor de mensen hier is het natuurlijk wel fijn,ze hebben weer water in hun reservoirs en alles bloeit op. Er groeit hier een hele byzondere soort klaproos,daar ga ik nog eens een foto van maken.

Onze buurman is weer terug uit het ziekenhuis.Hij was al een magere man,maar nu vind ik hem byzonder mager.Zoiets doet wel wat met je.Vanmorgen zag ik heem al weer zijn straatje vegen,dus het gaat hem wel goed.
We kwamen nog oude kennissen tegen,daar zijn we mee uit eten geweest.In een wok restaurant.Ik heb daar een even de kunst afgekeken.het doet er niet toe wat je op je bord verzamelt,hij kwakt het in een pan kokend water,vraagt dan wat voor smaak je wil (knoflook of vis of chinees??), gooit dan een beetje olie in de wok,smaakje erbij,even roeren en dan vist hij je prutje uit de pan en ---even wokken en neem maar mee. Best lekker hoor. Zo vlug kunnen wij niet koken.
Heb nu eindelijk ondekt hoe ik deze tekst vanuit wordpad naar mijn blog kan transporteren.Nu kan ik schrijven wanneer ik zin heb en het in mijn blog plakken als ik internetaansluiting heb..
Hier krijg je uren toebedeeld..Na elf uur kan ik verder de hele nacht werken als ik wil.maar dan val ik om van de slaap.Ik werk nog wel eens van acht tot negen,aan het otbijt. s'Middags van een tot drie is het vrij voor de hele camping en dat lukt dan meestal niet,omdat er te veel willen internetten.

Het gaat ons verder goed,dank jullie wel voor alle hyfe berichten,dan weten we dat jullie ook aan ons denken.We gaan ook een ander kaartje kopen,daar kunnen we anderhalf uur op kletsen naar nederland voor vijf euro.Ons Spaans nummer blijft ook bestaan hoor
Marinke is twee geworden,de 23 ste.We hebben plechtig beloofd,dat we erbij zullen zijn als ze drie wordt.We gaan dan wat eerder weg .Al die opa's en oma's hier worstelen met hetzelfde probleem.Vinden het allemaal rot,dat ze er niet bij zijn.Was het een mooi feest Linda en Johan?
Dikke pakkerd van ons allebij voor de "grote "meid!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.