Wednesday, March 05, 2008


Wandeling in de bergen

Cuevas Mar 5

Vandaag gaan we naar een dorpje in de bergen en het heet Mojaca.daar gaan we samen met onze buren oude kennissen opzoeken met wie we jaren geleden ook veel hebben opgetrokken.Destijds gingen we met heel veel honden op pad,lopen naar Vera of naar het strand.
Gisteren hebben we ons totaal verlopen en kwamen laat thuis,maar wel lekker moe.
Je kan hier heerlijk wandelen en het blijft interessant.We hebben weer veel mooie bloemen gezien.Ik heb er weer een paar gefotografeerd.
We gaan denk ik a.s.zondag weer naar de markt hier vlakbij.
Wie er nog een Spaanse jurk voor zijn dochter wil hebben,stuur me dan even de maten,het zijn echt dotjes,vooral voor hele kleine meisjes.
Het is weer prachtig weer,met een koude noorderwind,maar in de zon is het heerlijk.Gisteren heb ik weer computerles gehad van Harrie en nu kan ik c.d.'s branden vanuit mijn externe schijf.Voor de meeste van jullie is dat geen probleem,maar het is voor mij een fijn gevoel als ik zoiets onder de knie heb.
De volgende keer wil ik leren downloaden van muziek en van programma's van het internet.
Harrie weet alles en hij bivakkerd hier twee stappen vandaan,en hij is altijd bereid om me even op pad te helpen.Met zijn vrouw Rieny gaan we bijna iedere dag wandelen met hun hond.Die hebben ze ook hier gevonden,een prachtig beest,Maron is zijn naam Hij komt vaak s'morgens een klein beschuitje halen.Als ik het hem geef,neemt hij het in zijn bek en draagt het naar zijn eigen terrein,daar eet hij het op.
Ze hebben nog een hond,die al heel oud is,maar die lust ook wel een beschuitje.Dat is een oude dame en heet Sita.Ik weet niet of het een rashond is,maar ze ziet er uit als een Dalmatier.Ik zal even een foto zoeken,waar Maron ook op staat.
Hopenlijk gaat het jullie allemaal goed,nog zes weken en onze tijd is ook weer om.Het terrein wordt al aardig leeg,de meesten willen voor pasen weer thuis zijn.
Ik heb het voorlopig hier nog erg naar mijn zin.He,toekomstige jarigen,we bellen jullie hoor,deze maand hangt er een lijstje van zes in maart geboren mensen aan de deur van een kastje.Die zien wek gelijk als we binnen komen,dan kunnen we het niet vergeten.Ouwe sokken he? Die vergeten voordat ze het weten!
Zo,uitgekletst,nu de beloofde foto's

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.