Sunday, December 07, 2008

Camilla

Ja,die is vandaag jarig . Ze is de eerste van de drie peutertjes die drie jaar wordt in onze familie . Het is wel een beetje verwarrend voor haar,eerst schoentje zetten....cadeautjes,dan Sinterklaas.......cadeautjes,dan verjaardag en natuurlijk weer ...cadeautjes .
Best wel veel voor zo een kleine meid.
Vanmorgen heb ik haar gebeld en ze babbelde honderd uit.Opa Bobbie en ik hebben voor haar gezongen en dat vond ze wel leuk.
Vandaag was het weer wel lekker zacht,maar de zon had moeite om er door te breken.
Wij hebben onze eerste fietstocht gemaakt.We kwamen via de grote weg bij een geweldig groot winkelcentrum (Eroski),waar we even een klein uurtje hebben rondgeneusd . Dat is zo waanzinnig groot,je begrijpt niet dat men daar nog een cent verdiend . Heel veel kledingzaakjes , vreselijk duur , met hele exentrieke kleding.
Beneden een giga garage , waar je bijna altijd een plekje vind om te parkeren . Heel veel tentjes om te eten of koffie te drinken en intussen kijken naar al die mensen die voorbij slenteren.
De kerstversiering is daar prachtig , groots en een feest van licht . We wilden nog even water halen , toen we langs de Lidl kwamen , maar daar was het zo beestachtig druk , we hebben dat maar overgeslagen en daarna hebben we het strandfietspad opgezocht en dat fietst echt heerlijk . Dat pad schijnt twaalf kilometer lang te zijn . dat gaan we echt uitproberen.Misschie al morgen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.