Sunday, March 15, 2009



Maar dan ga ik gauw weer naar binnen! Kan ik gelijk mijn vieze poten vegen op de nieuwe mat.

Kijk.ik ga wel even naar buiten om mijn nagels te scherpen aan Connies plantenmand maar dan........
lekker even in de zon liggen.... gewoon appeltje ...eitje!

hier heb ik lang op gewacht.

Deze week gaat het dan toch echt gebeuren , mijn hand wordt weer geopereerd.
Voordat ik met vakantie ging vijf maanden geleden werd mijn hand geopereerd en sinds die tijd heb ik pijn. Als ik thuis was geweest was ik natuurlijk al na een paar weken pijn naar de dokter gegaan , maar ik zat in Spanje en daar kan ik ze niet precies vertellen wat ik voel .
Vrijdag ben ik aan de beurt.
De dokter heeft me wel gezegd , dat hij me geen garanties kan geven dat het beter wordt en veel mensen hebben me dit afgeraden maar alles liever dan alsmaar pijn . Ik neem dus het risico.
Heel veel vinden , dat ik naar een andere specialist moet , maar ik heb toch kort en goed besloten naar deze dokter te gaan.
In het ergste geval blijf ik pijn houden en wie weet gaat het juist heel goed !
Intussen ben ik bezig om in en om mijn huis een beetje orde te scheppen.
Verder verzorg ik de katten van Chris.
Iedere morgen ga ik met een plastic zak naar de kattebak en dan maar drolletjes scheppen.
Dan moeten ze schoon water hebben en nieuwe brokjes . Dan neem ik ook maar gelijk een stoffer en blik en een dweil mee , want ze maken een enorme troep op de grond.
Vooral Romeo kan er wat van.
Maar dan leven ze verder de hele dag hun eigen leven . Meestal gaat Bugsy naar boven en Romeo woont in de hele kamer . Soms voor het raam,soms in de keuken en soms.....in de fruitschaal!
zie foto!
We proberen ze af en toe even te luchten . Romeo durft nu al een kleine meter naar buiten , Bugsy snuift even en rent dan gauw weer naar binnen.
Het is toch meestal rot weer , dus die schade halen ze wel weer in als ze naar huis gaan.

We plannen de katten zelf in Amstelveen af te geven , ik kan in huis toch niets doen .Dan zijn we er even uit en zien we Camilla nog . Dat moeten we nog kortsluiten met Chris en Nina . Gaan we gelijk kijken of er nog wat te beleven valt in Amsterdam.

Zo , nu nog even de foto,s en dan sluit ik voorlopig af.
Als we weer nieuwe plannen hebben of er gebeurt iets spannends , dan meld ik me weer.
dag ,trouwe lezers ,doen jullie een schiet gebedje voor me voor vrijdag.
Mijn vraagteken doet het weer eens niet .Nou ja ....sh....!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.