Sunday, March 15, 2009



Maar dan ga ik gauw weer naar binnen! Kan ik gelijk mijn vieze poten vegen op de nieuwe mat.

3 comments:

Anonymous said...

heee een mispoes .......

Anonymous said...

Bugsy durft vast niet naar buiten, die heeft misschien nog een herinnering aan het gevecht met de kat van Roelien en Hendrik.
Wie weet is dat de reden waarom ze zich in je huis zo ver mogelijk verstopt.
Reen

Anonymous said...

Hoi mam & Bob, we zitten te wachten op KL airport om in te boarden op de blauwe KLM kist. We hebben een zithoekje bij Starbucks in beslag genomen met gratis wireless internet waardoor ik even kan schrijven. Milla ligt te slapen in de grote stoel (22.30) en is uitgeteld. Die kan ik straks op m'n schouder naar binnen tillen en op de stoel neerleggen. We vinden het leuk jullie morgen te zien en alvast enorm bedankt voor het thuisbrengen van de monsters. Ik weet zeker dat ze een goede tijd bij je hebben gehad en excuus voor rommelpot Romeo..., 't is maar goed dat ie verder erg lief is. Tot morgen! Groetjes,
Chris, Nina & Milla.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.