Sunday, February 05, 2012

Bijna!!!!!!!!!

Eigenlijk had ik nog veertig meter verder moeten snorkelen ,maar ik had geen zin meer.Dan had ik de kilometer gehaald.Bob heeft er foto.s van gemaakt,anders geloof ik het later zelf niet meer.
Was wel een beetje moe .maar Bob haalt dan een lekker kopje koffie voor me en dan ben ik zo weer fit.
Vanmorgen hebben we een wandeling van anderhalf uur gemaakt met drie korte stops.Bij het hotel hoorde ik Bob zoiets mompelen van : Nou nou ,dat was een end!
Vanavond gaan we uit eten .Kip met patat en een bordje sla.Lekker glas wijn erbij.We vinden dat we dat vandaag verdiend hebben met onze :sportieve: prestaties.
Wie van jullie gaat op de schaatsen? En Camilla ,heb je je diploma B gehaald.????Alvast gefeliciteerd ,ook van opa Bobbie
Peter nog gefeliciteerd met je verjaardag ,heb je lekker geskied?Bijna breekt onze laatste week aan.
Het gaat ons veel te snel.
Liefs en groetjes allemaal en deze keer speciaal aan Johan en Hilde vann der Veen.We vergeten jullie niet hoor!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.