Saturday, May 16, 2009

The day's after....


Ilse wilde niet op de foto , terwijl ze in bed lag en kroop onder de dekens ,maar ze had buiten de waard gerekend ,want ik stond er nog ,stiekem om het hoekje.
Wat een pret he?















Toch een foto van Nathalie en Daan ,maar toen had ik nog geen instrukties gekregen!






De "kleintjes" zijn naar bed ,dus kunnen we nog even samen t.v. kijken.



















Soms is het gewoon niet mogenlijk om alles op te schrijven.Wij hebben een zee van tijd nodig om het allemaal mee te maken en daarna om het te verwerken.
Eigenljk zouden de meiden hier een hele week logeren , maar dat viel tegen.
Alleen Nathalie is een hele week gebleven. Susie ,Tracy en Ilse moesten donderdag in ieder geval weer naar school en sommigen zelfs woensdag . Maar de gezelligheid was er niet minder om hoor!
Er is hier wat afgelachen en gestoeid .Soms kwam ik boven om even te kijken wat de jeugd aan het doen was en dan zag ik een hele bundel armen en benen op het bed van Ilse en Tracy . Daar kon je dan met moeite vier meiden en twee jongens onderscheiden .Zo af en toe verdween de hele zooi naar buiten , naar de speeltuin en dan werd er woest geschommeld.
Ik stond echt doodsangsten uit ,dat die schommel een keer over de kop ging .Wij opa's en oma's zien altijd spoken. We hebben ze echter allemaal weer heelhuids aan de diverse ouders kunnen afleveren.
Nathalie nam al gauw als gewoonte aan om eerst maar eens even in ons bed te kruipen. Als wij er dan in wilden maakten we haar half wakker en stommelde ze naar haar eigen bed . Zonder morren!
Nathalie wilde niet ,dat ik een foto van Daan en haar samen maakte. Reden ???
Dan denken de mensen , dat ik op hem ben! En hij is gewoon mijn vriend! Willen jullie daar even goed nota van nemen?
Intussen ging ons eigen leven ook gewoon door.
Zaterdag kwamen Chris en Nina en met Camilla logeren en die hebben mij reusachtig verwend met moederdag.
Toen ik zondag beneden kwam , stond Chris in de keuken pannenkoeken te bakken en informeerde hij of ik champagne glazen had????
Ja , die hadden Bob en ik en keer gewonnen met een Bridgedrive.
Die ochtend kreeg ik aardbeien champagne , pannenkoekjes met stroop , jus d 'orange en lekkere warme broodjes.
Milla had een mooie kaart voor oma gemaakt met een hele lieve tekst en of dat nog niet genoeg was....prachtige bloemen en een schitterende vaas!. Zo een moederdag heb ik nog nooit meegemaakt!
Het is toch heerlijk hoor , als je eens helemaal echt wordt verwend.!
Bob bromt meestal in zijn baard ,dat ik zijn moeder niet ben en dus hoeft hij ook niet naar de winkel.
Linda en Johan en Marinke kwamen zaterdag ook langs met een heerlijk moederdag present .Een mandje vol met douche gel en een spons om me goed schoon te schrobben
Ik heb heerlijk met die twee kleintjes gespeeld.Met Camilla heb ik ook nog even geautoped!
Dat vond ze geweldig!. Dat gekke ding op luchtbanden hadden we in Oostvoorne in een tuin ontdekt voor vijf euro!
Van Danielle kreeg ik twee dozen vol met speelgoed voor de drie kleintjes.wat een sukses.de moeders hebben heel wat dozen meegenomen. de doos met kinderspeelgoed blijft hier ,voor als ze hier worden gestald.
Danielle ,ook jij hebt enorm bijgedragen aan een fijne moederdag , voor mij en al de moedertjes!
Zondagmiddag kwamen Ron en Laura met de twee achter klein kinderen . Heerlijk . Laura had ook een prachtige bloemengroet meegebracht. Met Bram ben ik ook de straat door gesjeest en hij gilde het uit van de pret. Dat gebeurd je ook niet alle dagen he ? Met je oer-oma op de autoped!
Al met al een geweldig weekend . Deze week is het muurtje afgemaakt .Lijkt heel mooi. Vanmorgen kwamen we na het boodschappen doen terug , daar stond de overbuurman op klompen met plankjes eronder het nieuwe graszaad er in te stampen
Wij hebben toch een formidabele buurt hier . Iedereen helpt mee en komt het werk bewonderen.
Onze drie-laatste buurman is een zaakje begonnen in jeans . Als er nu iemend een nieuwe spijkerbroek nodig heef't.....ze kosten 25 euro voor normale maten en iets grotere kosten 35 euro . Dat had ik eerder moeten weten want ik heb er meer als het dubbele voor neergeteld!.
Zo ,mijn tuin ziet er weer prachtig uit , kom maar eens kijken!
De rust in huize Bik is even weer gekeerd.Gisteren waren Charissa en Marcella hier een dagje te gast , want hun ouders gingen een dagje op pad en dat was ook weer zo gezellig.
We hebben tekeningen gemaakt , lekker zitten verven en memorie gespeeld!
Wat keek die Bob op zijn neus . Die kinderen hebben een fotografisch geheugen , dus pikten ze alle kaarten voor zijn neus weg ! Hij had echt geen zin meer in nog een spelletje!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.