Monday, April 23, 2012

De uitslag

De specialist heeft terug gebeld. Op de scan konden ze zien dat de prostaat toch weer gegroeid was en dat de lymphevaten in de onderbuik wat verdikt waren. Hij heeft ons beloofd contakt op te nemen met dr Schaafsma(Bob zij n specialist),want deze dokter voelde er niets voor om nu al met een hormonenkuur te starten.Dat doet hij pas als Bob klachten krijgt. Dus gaan we gewoon op dezelfde toer door,gezond eten redelijk veel bewegen en genieten van ons leven. Vanmiddag was Bob zijn accu leeg van zijn fiets.We hebben van fietsen geruild en hij is doorgefietst naar huis en ik op mijn dooie akkertje er achteraan.Dan zijn die fietsen wel zwaar hoor. Bob is opgewekt en lakoniek.Hij zegt ,dat hij en mooi leven heeft gehad en hoopt dat het laatste stukkie niet al te pijnlijk wordt.daar duimen we met ze,n allen voor he?

Nog geen uitslag

Voor de zoveelste keer ging er weer iets mis.Dit keer was de afspraak wel goed ,maar de specialist afwezig.Dus eerst eens wachten. daarna moest Bob voor een inwendig onderzoek op de behandeltafel en het duurde een eeuwigheid voor er een andere arts het onderzoek kon doen. Bob kwam weer tevoorschijn met de mededeling dat hij pas in mei terug moest komen.Alles is verder goed zei hij en ik vroeg of de scan dus helemaal goed was?.Ik zag Bob aarzelen en na nog eens goed nagevraagd te hebben ,bleek ,dat de invaller verder niets gezegd had. Dus heb ik het ziekenhuis gebeld en weer was de dokter niet te bereiken.Maar de assistente heeft me plechtig beloofd om ons terug te bellen.Dus als nu de telefoon gaat hoop ik die dokter aan de lijn te krijgen. Wachten jullie nog maar even met bellen,zogauw ik iets weet spring ik weer achter de laptop.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.