Monday, January 14, 2008

Het heeft wel wat voeten in de aarde om hier te internetten.op dit moment zit ik in een hotel,waar ze beneden een restaurantje hebben,waar je gratis mag internetten.Er staat hier een grote paal op het dak,die voor de internetverbinding zorgt.Zo een zelfde paal (mast?) staat ook op ons toiletgebouw op de camping,maar die doet het al drie dagen niet.Nu kan ik ook op een bankje tegenover het gebouw gaan zitten,dat werkt ook,dat vertelde mijn buurvrouw mij.
Je moet het ook allemaal maar weten he?
Vanmiddag gaan we met onze buren ergens eten,ze weten een leuk tentje.we zouden er heen fietsen,maar vandaag regent het af en toe pijpestelen.
De stemming op de camping is bedrukt.Een paar dagen geleden is een Engels echtpaar een dagje naar Benidorm geweest en daar is die vrouw door een auto doodgereden.
Nu is hij bezig de crematie te regelen.Wat een triest einde van de vakantie he?
Ze wordt hier gecremeerd.
Enfin,life goes on,we mogen dankbaar zijn,dat het ons niet is overkomen.
Wilma,vanaf deze plaats vast gefeliciteerd nmet je verjaardag,we hopen dat je lekker wordt verwend door je vier mannen.
Zondag vertrekken we naar Santa Polo.We zitten hier vlak bij een hele grote boulevard,waar het heerlijk wandelen is.We hebben de stokken weer tevoorschijn gehaald en daardoor kunnen we het lang volhouden.
Gisteravond hadden we geen zin om te koken,dus zochten we een chinees,maar die was niet te vinden. Dus,weer terug naar de tent en alsnog koken.
Nou,geweldig was het eten niet,maar daarna kon ik nog even Boer zoekt vrouw zien en dat vind ik zo een lollig programma.
Als ik naar buiten kijk,zie ik het weer toch weer opknappen,dat wordt denk ik toch vijftien kilometer fietsen.dat past me wel.
Gaat het jullie allemaal goed? Laat eens een berichtje achter op dit blog?????
We zijn nog goed gezond en al weer veen beetje aan het bedenken wat we moeten meenemen naar Oostvoorne.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.