Thursday, December 30, 2010

Van het een komt het ander.




Mensen op de camping zijn allemaal op hun manier bezig om zich met Rieny en haar hond te bemoeien.Sommigen echt hinderlijk ,maar ook heel veel mensen positief.
Gisteravond waren we uitgenodigd bij twee Hollanders. Hij heeft een formidabele operatie aan zijn hoofd gehad. Hij was volkomen doof aan een oor en nu hebben ze met hele kleine draadjes in zijn hoofd contact gemaakt gemaakt met zijn gehoorzenuw.Verder hebben ze een magneetje onder de hoofdhuid gemaakt en nu heeft hij een vernuftig apparaatje achter zijn oor die hij verbind met dat magneetje en zo kan hij weer goed horen.Wat geweldig is dat.
Ik zelf worstel een beetje met ouderdoms doofheid en zou er heel wat voor over hebben om weer gewoon te horen, Bob ook!

Enfin ,deze meneer is met Rieny gaan praten en als resultaat hiervan zijn we met zijn hond gaan wandelen en lieten we de honden los.
Zijn theorie is , dat Marron veel te veel energie heeft en dat ie echt moet rennen en dat gaat niet aan de riem! Rieny was bang dat de hond zou weglopen ,maar dat deed hij niet ,integendeel ,hij bleef gezellig bij ons in de buurt .Het was prachtig om te zien.twee blije honden ,al stoeiend en rennend .
Alleen die ene hond was bang voor de knallen van een kanon en smeerde em weer naar huis.
Morgen gaan we het weer proberen.
Morgen gaat Harrie ook oliebollen bakken.Misschien kan ik hem helpen . Ieder jaar krijgen heel veel kampeerders hier van Harrie oliebollen.
Morgen dus oud en nieuw.We hebben geen byzondere plannen,We hebben wel een paar flessen Champagne ingeslagen.Daarmee drinken we op jullie gezondheid en sturen we jullie allemaal de allerbeste wensen voor 2011.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.