Saturday, April 07, 2007

El Jadida


We zijn weer terug op de camping van El Jadida en staan nu tussen een stelletje gezellige mensen.Een gezinnetje Marokkanen en aan de andere kant twee Fransen.We brabbellen heel wat af en steeds weer komen er woorden terug,die we allang begraven hadden.We spreken nu echt een beetje Frans en wonder boven wonder...ze begrijpen ons.
We hebben een bal gekocht voor twee euro en ik heb drie kleine buurtjes sta bal geleerd.Even begrepen ze er niets van en gingen er met de bal vandoor,maar na vijf minuten waren ze wat je noemt helemaal in.Staan als een standbeeld,in de gekste houdingen en ze hadden er vreselijk lol in. Ik trouwens ook.De moeder kwam ook even kijken en speelde even later ook mee,compleet met hoge hakken,lange jurk en warme sjaal om de kop.
Vandaag zijn we even gaan kijken op het strand. Er is daar een restaurannt op het strand,waar niets anders dan kerels zitten.Waar zijn al die vrouwen,vroegen we ons af.
Die Mohammed heeft wel wat op zijn geweten hoor,want genieten is er voor de vrouwen niet bij.Onze buurvrouw heeft gisteren voor ons gekookt.Couscous met rundvlees en allerlei soorten groenten.heerlijk.Hier bblijven we nog een dag of wat en dan gaan we via Casa Blanca en Rabat langzaam richting Tanger.Er zijn nog wat mooie plaatsen onderweg,waar we even willen neuzen.We zijn nog steeds goed gezond en inmiddels toch wel bere bruin.Ik probeer nog even wat foto's.de vorigen,daarop zag dat brutale kleine schoenpoetsertje en we proberen nu wat foto's van Marakesh,o.a van het heerlijke diner en het zo bekende plein.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.